Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2008, 22:43   #1
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hocam 26. haftadan sonra ne gorecegiz merak etmeye basladik

bu gidisle gorecegimiz sey ilk 4 e bile girememek olacak gibi bence bos laflar konusacagimiza bu ise bi onlem alin ya deyinki bu kadro benim kadrom degil ben kurmadim bu sene idare edip seneye benim kadromla gelecegiz deyin bizde tamam hoca dogru diyor diyelim susup oturalim ama siz ne diyorsunuz sampiyonluk benim molekullerimde var bu kadro turkiyenin en iyi kadrosu diyorsunuz ama sonuclara baktigimizda dediginizle cok farkli yerdeyiz burda bitirdim denizli icin olan kismi

ikinci olayda sudur bu sene besiktasin en iyi oyuncusu dedigimiz sivoku hicbir onemli macta oynatamayip her maca gokhan zan kazmasiyla cikmak zorunda kaliyoruz daha dogrusu cikmak zorundami kaliyoruz yoksa icerde birileri bunu bu sekildemi istiyor anlayamiyorum bu seneiki derbiyede ayni sekilde ciktik ve hep bu insanlarin defansi yapamamalari yuzunden 2 macida kaybettik buyuk takimiz diyoruz ama iki sezondur yedigimiz golleri amator takimlar bile yemezler bu sezon ertugrul saglamin karkhiv macina kadar besiktas bu golleri yemiyordu ne oldu karkiv macinda yine bu gokhan zan ve yine besiktasa yedirdigi 2 gol nedir bunlar kardesim gecen sezon butun camia ibrahim uzulmez toraman ve gokhan zan 3 lusunden siddetle karsi cikarken bu adamlardan besiktasa defans oyuncusu olmaz derken bu sezon basinda ertugrul saglam bu adamlarin tamamini yedege cekmis ve maca cikarmazken denizli doneminde yine bu adamlar ve yine komik goller fener macinda yine bu adamlar ve yine komik goller demekki bu adamlarla bu is olmuyorsa birakacaksin kardesim ahde vefa tamam ama bukadarda olmaz artik

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (22-12-2008 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla