Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2008, 14:50   #1
Köyün Delisi
Guest
 
Köyün Delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 demirörenden küfür...

Demirören küfür etti
Click the image to open in full size. Demirören, MHK Başkanı’na protokolde ana avrat küfretti: Disiplin Kurulu Başkanı Reşat Bostan’a protokolde rastlayan Beşiktaş Başkanı “Onun an.... s....m. Bunu Sarvan’a aynen ilet” diye konuştu.

G.SARAY-Beşiktaş derbisi sırasında ve sonrasında Şeref Tribünü’nde yine istenmeyen olaylar yaşandı.. Delgado’nun kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ayağa kalkıp MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a bakarak kendisini alkışlayan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, tepkisini anında ortaya koydu..
Vatan Gazetesi'nden Tayfun Bayındır ve Kartal Yiğit'in haberine göre; SARVAN’A hitaben oldukça agresif şekilde “Hoca hoca, atadığın hakemleri görüyor musun? Bunlar nasıl hakem? Böyle ucuz adam mı atılır? Canımızı yakıyorlar, görmüyor musun? Ayıptır yahu! Emeğimizi çalıyorlar” diyen Demirören, daha sonra hemen yanında oturan TFF Başkanı Mahmut Özgener’i pas geçerek ilk sıradaki diğer federasyon yöneticilerine döndü ve prostesto için onları alkışladı.. Bu sırada Beşiktaşlı öteki yöneticiler Oğuz Sarvan’a laf atmaya başlayınca tepki göstererek “Siz susun.. Oturun oturduğunuz yerde” ifadesini kullandı..
MAÇTAN sonra ise tepkinin boyutları daha da arttı.. Federasyon yöneticileri maç biter bitmez Şeref Tribünü’nün ilk sırasında toplanırken, çok bozuk olduğu gözlenen Demirören, Şeref Salonu’na geçti.. O sırada bütün cezaları veren Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun başkanı Av. Reşat Bostan gelip “Haydi başkan, geçmiş olsun.. Biz kaçıyoruz” dedi.. Demirören ise karşılık olarak “Dur, dur, kaçma! Sana bir mesajım var.. Oğuz Sarvan’a ilet.. Onun an..... s.....m! Adam maç bitmeden kaçıp gidiyor.. Çünkü yüzüme bakmaya cesareti bile yok” dedi, ortalık buz kesti.. Demirören’in yanındaki yöneticiler de “Biz de yönetim olarak aynı küfrü ediyoruz, bunu da iletin” dedi..
BEŞİKTAŞ yönetiminden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da bitiş düdüğünden sonra sahaya atladılar.. Hakemlerin etrafını saran yöneticilerden Yalçın, “Bravo size! Çok şerefli bir yönetim gösterdiniz.. Delgado’yu hikayeden atıyorsun, utanmıyor musun?” derken, diğerleri de “Vicdanın rahat mı? Gece rahat uyuyabilecek misin? Penaltılar yanlış, kırmızı kart yanlış.. Bizim paramızla maç yönetiyorsun, aldığın paranın hakkını vermiyorsun” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.. Çakır, bu tepkilere hiç yanıt vermedi..
‘ÇOK ŞEREFLİ MAÇ YÖNETTİN’
BİTİŞ düdüğüyle birlikte sahaya dalan Beşiktaşlı 5 yöneticiden biri olan Şeref Yalçın, hakem Cüneyt Çakır’a “Bravo sana, çok şerefli yönettin maçı.. Hikâyeden penaltı, hikayeden kırmızı kart verdin.. Utanmıyor musun?” diye bağırdı.. Aynı şekilde Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu, Bülent Deriş ve Hakan Aksoy da hakeme saha ortasında tepki gösterdi.

Konu Constantin tarafından (22-12-2008 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla