Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2009, 09:42   #1
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ernst olmadı ,yeni gözde STRBA...

Click the image to open in full size.



Fabian Ernst'i yüksek maliyeti, Geremi'yi ise transferinin yılan hikayesine dönmesi nedeniyle askıya alan siyah-beyazlı ekip, şimdi de ibreyi Slovak ön libero Zdeno Strba'ya çevirdi. Slovak Milli Takımı'nın da formasını giyen 32 yaşındaki futbolcu için kulübü Zilina ile görüşmelere başlandı.

***

Yeni gözde Strba

Cisse'yi defterden silen siyah-beyazlılar 32 yaşındaki ön libero için düğmeye bastı.

Holosko tavsiye etti
İkinci yarıya orta sahasını güçlendirerek başlamak isteyen Kara Kartal, rotasını Slovakya'ya çevirdi. Bugüne kadar birçok isimle temasa geçen siyah-beyazlıların, son olarak 32 yaşındaki ön libero Zdeno Strba için girişimlere başladığı öğrenildi. Alman yıldız Fabian Ernst'i yüksek maliyeti, Geremi'yi de transferinin yılan hikayesine dönmesi nedeniyle askıya alan Beşiktaş, Slovak futbolcu Holosko'nun da tavsiye ettiği Strba için takımı Zilina ile temaslara başladı.

UEFA'da maç kaçırmadı
Siyah -beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Holosko'nun Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmede, "Kaliteli, hem defansif hem ofansif yönü güçlü bir oyuncu. Çok tecrübeli" demesinin ardından bu oyuncu ile irtibata geçildiği ifade edildi. İlk teklife sıcak yaklaşan Slovak futbolcu 2002'den bu yana Zilina takımında oynuyor. Slovak Milli Takım formasını da giyen Strba, bu sezon takımının oynadığı 6 UEFA Kupası maçında 90 da-kika oynadı
Fatih DOĞAN
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (21-01-2009 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla