Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2009, 11:43   #2
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aynen katılıyorum.. Cidden bunların yaptığı kabak tadı verdi..Tamam bize kazandırığı maçları inkar etmiyorum ben ama bu kadar da düşüncesizlik bukadar sorumsuzluk olmaz yaw..

Sen ne diye küfür edersin ki..Ne geçicek eline bağıra bağıra sövüp sayarak..?

Beğenmediğin, damarına basan olaylara tabi ki tepki verceksin ama bireysel olarak en fazla oturduğun yerde küfür edersin..Geçer..Ya da grup olarak küfürsüz bi şeklde bağırırsın..

Ama bütün olarak, hep bir ağızdan küfürü bağıra bağıra edersen; bunun adı taraftarlık, aşk fln olmaz arkadaş..Bunun adı düşüncesizlik, aptallık ve evet İHANET olur...Cidden ihanet olur..

Sosyal, toplumsal olaylarda " Kendine yakışanı yaptılar " dioruz..Ulan tribünde niye kendinize yakışmayanı yapıyosunuz..Öfkeyle kalkan zararla oturur, kulübünü zarara sokar işte..Bundan bi haber mi bu taraftar grubu..Bi haber cidden..Küfür edecek kadar aciz, bundan takımının olumsuz etkileneceğini düşünemeyecek kadar bilinçsizler..

Böyle devamm..Derbileri boş tribüne oynatın bizi..Zaten bi kıdım çaba sarfetmeyen oyuncularn ağzına verin bahaneyi..Yönetime verin bahaneyi..Devam böyle devam..

Konu İbodaca tarafından (25-01-2009 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla