İnternet ucuzluyor

5 yazı görüntüleniyor – 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1198453
    Asi Ruh
    Katılımcı

      internet.jpg

      Ankara – Bakanlar Kurulunda kabul edilen Gelir Vergisi Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısıyla, kablolu ve kablosuz internet servis sağlayıcılığı hizmeti vergisinin yüzde 15'den yüzde 5'e indirilmesi öngörüldü.

      Tasarıya göre, her nevi telekomünikasyon işletmeciliği kapmasındaki (ön ödemeli kart satışları dahil) tesis, devir, nakil ve haberleşme hizmetleri (vergi oranı yüzde 25), radyo ve televizyon yayınlarının uydu platformu ve kablo ortamından iletilmesine ilişkin hizmetler (vergi oranı yüzde 15) ile kablolu ve kablosuz internet servis sağlayıcılığı hizmeti kapsamına girmeyen, diğer telekomünikasyon hizmetlerinden alınacak vergi oranını ise yüzde 15 olarak belirlendi.Söz konusu hizmetlerin birlikte veya birbiriyle bağlantılı olarak verilmesi halinde ise, her hizmet tabi olduğu oran üzerinden vergilendirilecek.

      Bakanlar Kurulu, yüzde 25 oranını yüzde 10'a, yüzde 15 oranlarını ayrı ayrı veya birlikte yüzde 5'e, yüzde 5 oranını ise sıfıra kadar indirmeye ve bu oranları kanuni oranlarına kadar artırmaya yetkili kılındı.

      #1986842
      UuRCaN
      Katılımcı

        görcez başka vergi çıkarıp almazlar iyi bişey ..

        #1986865
        Akdora
        Katılımcı

          kaşıkla verip kepçeyle alacak yasaları ellerinde mevcuttur…

          #1987004
          OutKast
          Katılımcı

            göz boyama yapılıyor bence ibo abiye katılıyorum kasıkla verip kepceyle alıyorlar

            #1987017
            SahEmre
            Katılımcı

              aynı oranda hemen indirim yapılmalı.

            5 yazı görüntüleniyor – 1 ile 5 arası (toplam 5)
            • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

            Yayımlandı

            kategorisi

            yazarı:

            Etiketler: