Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2009, 10:49   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Uyanık Yunanlılar..

Son birkaç gündür Bobo`nun Yunan ekibi Panathinaikos takımından transfer teklifi aldığı yazılıp çiziliyor. Hatta dün Yunan kulübünün başkanının açıklamalarıda yer aldı gazetelerde. Sevgili HABER 1903 okurları işin aslı öyle gazetelerde çıkan haberler gibi değil .

İşin aslı şu; Panathinaikos kulübü, Bobo`yu transfer etmek istiyor, bu doğru. Bobo`ya ciddi bir rakkam teklif ettikleride, doğru... Fakat Beşiktaş`a ettikleri teklif komik.
Yunan kulübünün teklifi, ``Bobo`yu yarım sezon ücretsiz kiralayalım, sezon sonuna 6-7 milyon Euro alma opsiyonu koyalım`` Yok ya!!! (yanınada Holosko`yu verelimmi????)
Yani komşu Bobo`yu bizden bedava alıp, Şampiyonlar ligine girmeye çalışıp, sezon sonu beğenmez ise, ``alın Bobo`nuzu biz beğenmedik`` deme hakkına sahip olacak. Bizde sadece Nobre`yle şampiyon olmaya çalışacağız!!!

İşin dahada vahimi Yunan ekibinin bu teklifine, Beşiktaş yönetiminin sadece transfer zamanlarında ortaya çıkan bir yöneticisinin olur vermesi. Beşiktaş`ın diğer yöneticileri ise ``Böyle bir teklifle Bobo`yu verirsek bizi asarlar. Bobo`yu almak isteyen varsa bizim karşımıza başımızı döndürecek bir rakkamla gelmesi lazım. Biz bu sene Şampiyon olmak istiyoruz ve bu yolda en önemli silahımızı nasıl veririz..`` dediler. Başkan Yıldırım Demirören`in ise bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

HABER1903
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla