Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2009, 13:22   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet güzel konuşmuş Denizli...Ankara maçını demiş ama ben Kayseri maçını da ekliyorum, o 2 maç hariç kazanmayı arzulayan, savaşan, gol pozisyonlarına giren bir Beşiktaş vardı, buna katılıyorum...Sonuçta her şey oyuncularda bitiyor, golcümüz kaleciyi geçip gol atamıyorsa Denizli ne yapsın, altı pastan gidip auta atıyorsa hoca ne yapsın...Antremanlarda çalıştırmıyor mu diyebilirler, o kadarda değil, Denizli'nin en çok üzerinde durduğu şey zaten gol attırmak, gol pozisyonlarına girmek, ama gerek şanssızlıktan gerekse beceriksizlikten olmadı bunlar...İkinci yarıda olmasını umuyoruz, yoksa şampiyonluk kaçarsa kimse bunları dinlemez, takmaz...

bobo degilde nobreyle oynamakta israr ederse daha cok 6 pastan gol kacirir bu takim bursa macinda nobrenin girdiklerine bobo girseydi cogunu gol yapardi en azindan yarisini kesin yapardi simdi boyle konustukca nobre dusmani gibi ilan ediliyorum ama ben nobrenin emegine mucadelesine birsey demiyorum ama su bir gercekki besiktasin forveti mucadele etmekten cok gol atacak kardesim ben bunu bilir bunu soylerim ve bu isi bizim forvetler arasinda ilk yapacak kisi bobodur o zaman besiktas td si sahaya cikaracagi ilk onbirin ilk sirasina boboyu koyacak madem ben gol atmak istiyorum diyorsa