Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › işte transferde son saçmalık. buna mı kaldık
- Bu konu 85 yanıt içerir, 35 izleyen vardır ve en son 20 yıl 3 ay önce
OnuR tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Temmuz 29, 2006: 4:10 pm #1307227
gerçi kaynak fotomaç ama:D başka söze gerek yok yorum da yok
:D:DTemmuz 29, 2006: 4:13 pm #1307230Biz artık böyle 3.sınıf transferler yapmamalıyız.Bugün TS son 3 yılın en iyi transferini yaptı.Onlar yaptıda biz niye yapmıyoruz.Ayrıca İspanyol Marcanın haberine göre Roberto Carlos Fb de.Bizde artık büyük bir transfer yapmalıyız.Yoksa ts la bile başedemeyiz.
Temmuz 29, 2006: 4:30 pm #1307238candankolik wrote:sen tigananın bu adamı istediğini nerden biliyosun???ayrıca kaç maçını takip ettin de ÇOK ÇOK İYİ BİR OYUNCU olduğu kanısına vardın.istemiyorum kardesım ben böyle adam.bulup bulup gelmesinler.
bonservisi elinde ze roberto nun.nereye koysan oynar orta sahada.süper ligi de dağıtır.bunun görülmeyişine sallıorum.kimse gelmek istemior hikayesi anlatmasın.parayı ver nasıl geliyor bak.
Sen kac macini izledin de bu kadar kotu oldugunu nerden biliyorsun? Sizin gibiler futbol takip etmez ve sadece isime bakar ve yildiz ister, 35 yasindaki Ze Roberto'ya yillik 3 milyon euro verecegime bu adami alirim ve 3 yillik imzayi basarim ve krallar gibi oynar. Besiktas ne zaman Gustavo Nery gibi bir oyuncuyu begenmeyecek kadar buyudu onu anlamiyorum, duyan da kadromuza Zambrotta, Roberto Carlos var zanneder…
Temmuz 29, 2006: 4:33 pm #1307240onurozgen wrote:Arkadaşlar son kez söylüyorum Gustavo Nery sol bekte oynayabiliyor,sol açıkta.Çok yönlü bir oyuncu.Yani Nery gibi bir adamın yerine Wederson'u da önerdiniz ya helal olsun valla.Adam hem sol kanatta hem sag kanatta, hem bekte hem acikta oynuyor, cok yonludur Nery….
Temmuz 29, 2006: 4:46 pm #1307245içiniz rahat olsun fotomaç yazdıysa bu adamı kesin almicaz…Almicamız kesinleşti yni
Temmuz 29, 2006: 4:57 pm #1307248bu yönetim kendi kendini yollayacak benim anladi^GIm^ooooooooo
Temmuz 29, 2006: 5:07 pm #1307250Ortada fol yok yumurta yok ama siz birbirinize giriyorsunuz yaw.Durun bakalım haber kesin mi?Ezilmişlerin gazetesinden haber doğru çıkmaz bence….
Temmuz 29, 2006: 5:45 pm #1307277bide inanıp yorum yazıyosunuz.bana fotomaçta çıkıp daha sonra gerçekleşen bi spor haberi bombasını söyleyin
Temmuz 29, 2006: 7:02 pm #1307299balon haberdir bu kadarda değil yani artık bir tane ses getirecek yıldız istiyoruz.zzzzzzzzzzzzzzz
Temmuz 29, 2006: 9:36 pm #1307334bjk4ever wrote:Adam hem sol kanatta hem sag kanatta, hem bekte hem acikta oynuyor, cok yonludur Nery….Dostum ben de yazdım bunu ve bu adamı çok izledim.Her iki kanatta hem ofansif hem defansif anlamda iş yapabilecek bir adam.Ama anlatamazsın çünkü bazı kardeşlerim aklını CM ile bozmuş.Dertleri imanları yıldız gelsin,adı bilindik olsun.
Ayrıca bize bek lazım değil sol açık lazım diyen arkadaşlara da çok katıldığımı söyleyemeyeceğim.Niye derseniz, bizde zaten açık adamı diye bir kavram yok.Tigana geldiğinden beri de hiç olmadı zaten.Biz bariz şekilde 4-3-1-2 oynuyoruz ve bu düzende orta 3 lünün solunda ve sağında çizgi adamları hiç bir nane yiyemez.Denilson diye tutturan bazı kardeşlerim var mesela ama ben eminim ki gelse bu düzende bize çok faydalı olamaz.Çünkü orta 3 lünün solundaki ve sağındaki adamlar bu düzende iç adamlarıdır.Futbolun iki yönünü de iyi oynayan gerektiğinde ön libero gibi savunmaya gömülen,gerektiğinde bek adamına yardıma gelen,gerektiğinde çizgiye inen gerektiğinde hücumu göbekten destekleyen komple orta saha oyuncuları ancak bu yükü kaldırabilir.Bu da yüksek fizik güç ve devamlılık gerektirir.İbrahim Akın gibi yetenekli bir adamımız olmasına rağmen ben bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum çünkü defansif anlamda çok yetersiz.Bu düzende kanatların iyi çalışmasının yolu beklerin ofansif özelliğe de sahip olması ve ileri geri çok iyi çalışmasıdır.Elimizde kesicilik anlamında iyi bekler var ama hücum anlamında bu işi yapabileceklerinden şüpheliyim.Nery bu konuda bence iyi bir seçim olabilir.İki kanatta da ofansif anlamda iş yapabilecek kaliteli bir bek hiç fena olmazdı.
Temmuz 30, 2006: 7:44 am #1307403autopsy wrote:Dostum ben de yazdım bunu ve bu adamı çok izledim.Her iki kanatta hem ofansif hem defansif anlamda iş yapabilecek bir adam.Ama anlatamazsın çünkü bazı kardeşlerim aklını CM ile bozmuş.Dertleri imanları yıldız gelsin,adı bilindik olsun.Ayrıca bize bek lazım değil sol açık lazım diyen arkadaşlara da çok katıldığımı söyleyemeyeceğim.Niye derseniz, bizde zaten açık adamı diye bir kavram yok.Tigana geldiğinden beri de hiç olmadı zaten.Biz bariz şekilde 4-3-1-2 oynuyoruz ve bu düzende orta 3 lünün solunda ve sağında çizgi adamları hiç bir nane yiyemez.Denilson diye tutturan bazı kardeşlerim var mesela ama ben eminim ki gelse bu düzende bize çok faydalı olamaz.Çünkü orta 3 lünün solundaki ve sağındaki adamlar bu düzende iç adamlarıdır.Futbolun iki yönünü de iyi oynayan gerektiğinde ön libero gibi savunmaya gömülen,gerektiğinde bek adamına yardıma gelen,gerektiğinde çizgiye inen gerektiğinde hücumu göbekten destekleyen komple orta saha oyuncuları ancak bu yükü kaldırabilir.Bu da yüksek fizik güç ve devamlılık gerektirir.İbrahim Akın gibi yetenekli bir adamımız olmasına rağmen ben bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum çünkü defansif anlamda çok yetersiz.Bu düzende kanatların iyi çalışmasının yolu beklerin ofansif özelliğe de sahip olması ve ileri geri çok iyi çalışmasıdır.Elimizde kesicilik anlamında iyi bekler var ama hücum anlamında bu işi yapabileceklerinden şüpheliyim.Nery bu konuda bence iyi bir seçim olabilir.İki kanatta da ofansif anlamda iş yapabilecek kaliteli bir bek hiç fena olmazdı.
Vallahi ya cok iyi bir onlibero alacagiz Kleberson'un yerine, o zaman gercek acik adamlarla oynariz GS gibi, ama illa Kleberson oynayacak orada dersek sag ve solundaki adamlarin ona destek olmasi lazim, ki Denilson ve Jorgensen gibi adamlar o zaman pek isimize yaramaz, Ze Roberto daha dogru olur o zaman. Asil sorun yine bekler, cunku acik adamlariyla oynamadiniz mi beklerinizin gidip gelmesi lazim Milandaki gibi, ama bizde boyle adam yok. Yarin oburgun oyun kitlendiginde cok zorluk cekeriz gibi geliyor bana.
Temmuz 30, 2006: 8:46 am #1307439autopsy wrote:Dostum ben de yazdım bunu ve bu adamı çok izledim.Her iki kanatta hem ofansif hem defansif anlamda iş yapabilecek bir adam.Ama anlatamazsın çünkü bazı kardeşlerim aklını CM ile bozmuş.Dertleri imanları yıldız gelsin,adı bilindik olsun.Ayrıca bize bek lazım değil sol açık lazım diyen arkadaşlara da çok katıldığımı söyleyemeyeceğim.Niye derseniz, bizde zaten açık adamı diye bir kavram yok.Tigana geldiğinden beri de hiç olmadı zaten.Biz bariz şekilde 4-3-1-2 oynuyoruz ve bu düzende orta 3 lünün solunda ve sağında çizgi adamları hiç bir nane yiyemez.Denilson diye tutturan bazı kardeşlerim var mesela ama ben eminim ki gelse bu düzende bize çok faydalı olamaz.Çünkü orta 3 lünün solundaki ve sağındaki adamlar bu düzende iç adamlarıdır.Futbolun iki yönünü de iyi oynayan gerektiğinde ön libero gibi savunmaya gömülen,gerektiğinde bek adamına yardıma gelen,gerektiğinde çizgiye inen gerektiğinde hücumu göbekten destekleyen komple orta saha oyuncuları ancak bu yükü kaldırabilir.Bu da yüksek fizik güç ve devamlılık gerektirir.İbrahim Akın gibi yetenekli bir adamımız olmasına rağmen ben bu yükü kaldırabileceğine inanmıyorum çünkü defansif anlamda çok yetersiz.Bu düzende kanatların iyi çalışmasının yolu beklerin ofansif özelliğe de sahip olması ve ileri geri çok iyi çalışmasıdır.Elimizde kesicilik anlamında iyi bekler var ama hücum anlamında bu işi yapabileceklerinden şüpheliyim.Nery bu konuda bence iyi bir seçim olabilir.İki kanatta da ofansif anlamda iş yapabilecek kaliteli bir bek hiç fena olmazdı.
Evet sana katılıyorum.4-3-1-2'de 3 tane ön libero gibi oynuyoruz.Bu yüzden İ.Akın çok faydalı olamıyor.Ama örneğin 4-2-3-1 oynasaydık,İ.Akın sol açıkta ligin tozunu atar.Gustavo Nery bu sistemde bizim vazgeçilmez oyuncumuz olur bu sene.Kesinlikle Gustavo Nery alınmalı.Ze Roberto kadar zorlamaz bizi ve daha faydalı olur.
Temmuz 30, 2006: 8:48 am #1307441Ze Roberto alınırsa takımın sistemi acilen değiştirilmeli.Hemen 4-1-2-1-2 sistemine geçilmeli.Bu sistemde Ze Roberto sadece fiyasko olur ve çok gol yeriz.Bu sisteme en uygun oyuncu Nery'dir.
Temmuz 30, 2006: 9:26 am #1307466Arkadaşlar sizce yıldız mı önemli o formanın içindeki mi önemli formanın içinde et yığını değil yürekli adam olursa o gelsin nouma mesela dünyaca önemli bi yıldız değildi ama pascal diye cişğerden bağırıyoduk
Temmuz 30, 2006: 3:52 pm #1307669Gustavoya kötü dediniz ha

-
YazarYazılar
- ‘işte transferde son saçmalık. buna mı kaldık’ konusu yeni yanıtlara kapalı.