Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 22:10   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadroyu gördüm eyvah dedim, 1-0 alırsak iyidir!..Kadorda artı olan tek şey Üzülmez'in kesilip onun yerine Ekrem'in oynamasıydı, bu böyle devam eder umarım...Gol gelene kadar kim Beşiktaş kim Antalya anlayamadım, sanki kırmızılar biz beyazlar onlardı, 3 puanı isteyen, gol pozisyonlarına giren onlardı...Çok hücumcuylan oynamak çok gol atmamızı, gol pozisyonuna girmemizi sağlamaz, doğrudur, peki defansif oyuncularla oynadığın zaman daha az pozisyon mu veriyorsun, bunu çözememiş mi Denizli...Adamlar oynadı biz seyrettik resmen...Valla hücumu sevdiği için Denizli'yi destekliyordum, ama hücumu düşünen bir teknik adam 3 forvetinden nası 2'sini kulübede oturtur anlamak mümkün değil...Ben maç öncesi inş. 3'ünü oynatır diyorum, bi bakıyorum bir tanesi kadroda, onu da koymasaydın bari...Valla böyle gitmezki bu, doğru düzgün bir 11 görelim artık yaf...Yazık valla, rahat rahat izleriz diyoruz maçı, ama yok, düdük çalana kadar rahat yok bize, dudaklarımızı ısıra ısıra izliyoruz maçı!..Bugün sevindiğim tek nokta, Ernst transferinin gerçekleşmiş olması...Galibiyete bile sevinemedim adam gibi!..Ersnt geldiğinde Cisse forma yüzü göremeyecek, yine maceraya atılmaz inş. Denizli...Ernst bu takımın ilacıdır ama Denizli yine abuk sabuk kadrolar çıkartırsa Ernst bile çare olamaz bi saatten sonra...