Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 10:57   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
messi'den 5 bininci gol

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 21. haftasında Mehmet Aurelio'nun takımı Real Betis ile İbrahim Kaş'ın takımı Getafe 2-2 berabere kaldı.

Her iki futbolcunun da ilk 11'de sahaya çıkıp 90'ar dakika oynadığı maçta, sahasında oynamasına ve 2-0 önde bulunmasına rağmen avantajlarını iyi değerlendiremeyen Real Betis, Getafe karşısında 1 puan alarak ligde 16. sırada kaldı. Karşılaşmada Real Betis'in golleri Juanma ve Mark Gonzalez'den gelirken, Getafe'nin gollerini Uche (2) attı. Getafe'de forma şansı yakalayan İbrahim'in ilk 11'de sahaya çıkması maçın önemli notlarından biri oldu.

Messi'den 5 Bininci Gol

Bu arada, La Liga'nın lideri Barcelona, Racing Santander deplasmanında Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin attığı gollerle 3 puanı almayı başardı. 56. dakikada Zigic'in penaltıdan attığı golle ev sahibi takım 1-0 öne geçerken, 60. dakikada Busquets'in yerine oyuna giren Messi 65 ve 81. dakikalarda kaydettiği gollerle maçın skorunu 2-1 olarak belirledi. Arjantinli yıldız, bu maçtaki 2. golüyle de takımının lig tarihindeki 5 bininci golünü ağlara gönderdi. Barcelona, ligdeki en yakın takipçisi Real Madrid'in 12 puan önünde yer alıyor.

Öte yandan, sakat olan Nihat Kahveci'den yoksun Villarreal, Deportivo deplasmanında 3-0 mağlup oldu. La Liga'daki diğer bir Türk futbolcu olan Ersen Martin, takımı Recreativo'dan ayrılmak için yürüttüğü görüşmelerden sonuç alamazken, Recreativo'nun deplasmanda Espanyol ile 1-1 berabere kaldığı maçın kadrosuna da giremedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla