Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 02:35   #1
Darkbjk
RWTH'li Kartal
 
Darkbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kırılma noktasındayız"

"Kırılma noktasındayız"

Mustafa Denizli’nin gelişiyle birlikte Beşiktaşımızın sol kanadında yine vazgeçilmez olan İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor maçının bir anlamda kaderlerini belirleyeceğini söyledi.

Click the image to open in full size.

Mustafa Denizli’nin gelişiyle birlikte Beşiktaşımızın sol kanadında yine vazgeçilmez olan İbrahim Üzülmez, Gaziantepspor maçının bir anlamda kaderlerini belirleyeceğini söyledi. Zorlu deplasmandaki mücadelenin ligdeki şampiyonluk yarışındaki kırılma noktaları olabileceğini ifade eden İbrahim Üzülmez, "Takım olarak başarı için kenetlendik.

Trabzonspor karşısındaki halimiz ortada. Tek eksiğimiz 3 puandı. Gaziantepspor, iyi bir takım. Ama biz de fizik, performans ve kalite olarak üst düzeydeyiz. Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız" dedi.

İyi oynadıkları maçlarda istedikleri puanları alamadıklarını da ifade eden İbrahim Üzülmez, şöyle devam etti: "İnönü Stadı’nda derbileri oynayacağız. Fikstür avantajımız var. Trabzonspor maçına hala yanıyorum. Böyle oynasak, 10 maç yapsak hepsini kazanacak güçteyiz. Ama, takıldık. Mücadele ettik, koştuk. Arzuladığımız futbolu oynadık ama karşılığını alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. İki kez geldiler ve bir puan almayı başardılar."

Denizli idaresinde şampiyonluk hedeflerinden sapma olmadığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Hocamız, takımdaki tüm arkadaşlarıma aynı derecede yaklaşıyor ve şans veriyor. Ona inanıyor ve güveniyoruz. Ben ayrıca kendisiyle uyum içinde çalışıyorum. O geldiğinden beri performansım üst düzeye çıktı. Eski günlerime döndüm" dedi.

Gaziantepspor önünde herşeylerini sahaya koymak zorunda olduklarını sözlerine ekleyen İbrahim Üzülmez, sözlerini şöyle tamamladı: "Onlarla kupada da karşılaştık. Teknik kapasitesi üstün oyuncularla mücadele ediyorlar. Gaziantepspor’u yenmek için savaşmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak, bu maçta puan kaybetme lüksümüz yok."
Kaynak: Hürriyet
__________________
Click the image to open in full size.
Darkbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla