Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 18:44   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benzine 5-6 kuruş indirim geldi

Click the image to open in full size.


Benzine 5-6 kuruş indirim geldi

İki haftada benzine 9 kuruş zam yapan akaryakıt şirketleri 6 kuruş indirim yaptı. 95 Oktan kurşunsuz benzin İstanbul'da 2,92 Türk Lirası'ndan 2,86 liraya düştü. Ankara ve İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 2,91'den 2,86'ya indi.
Petrol varil fiyatının 35 dolara düşmesi araç sahiplerini sevindirdi. İki haftada 9 kuruş zamlı benzin alan otomobil kullanıcıları bugünden itibaren benzini 5-6 kuruş ucuza alacak.
İstanbul'da Petrol Ofisi ile OPET istasyonlarında kurşunsuz benzin 2,92 liradan 2,86 liraya indi. Ankara ev İzmir'de de 5 kuruşluk düşüşle 2,86 liraya geriledi. Petrolün varil fiyatındaki yukarıya doğru küçük hareketler pompalara büyük zamlar olarak yansıtılırken, indirimler küçük yansıtılıyordu. Motorin ise İstanbul'da 2,40 kuruştan, Ankara 2,43 İzmir de ise 2,39 Türk Lirası'ndan alıcı buluyor.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla