Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 09:36   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş temkinli

Üzülmez: Aynen devam
Gaziantap galibiyetinin ardından yarıştaki üç rakibinin haftayı puansız kapatması ile neşesi yerine genel Kara Kartal’da, futbolcular temkinli konuşmayı yeğledi. İbrahim Üzülmez, “Yalan söylemeye gerek yok. Özellikle Trabzon ve Galatasaray’ın evinde puan kayıpları hesapta yoktu. Her an kopmalar olabilir ama şu an için böyle bir durum yok. Bundan sonraki tüm maçlar daha zorlu geçecek. Üzerimize düşeni yaparak, kazanmayı sürdürmeliyiz” dedi.
Nobre: Çok şaşırtıcı
Siyah-Beyazlı ekibin dikkati çeken ismi Mert Nobre, “Trabzonspor ile başlayıp Fenerbahçe ve Galatasaray ile devam eden üçer puan kayıplarını, sanırım benim gibi herkesi çok şaşırtmıştır. Bunu abartmaya gerek yok. Sadece bir avantaj olarak görmeliyiz. Ama önemli olan bizim bundan sonra alacağımız sonuçlardır” derken, Toraman da, Sivas dışındaki rakiplerin İnönü’ye geleceklerinin altını çizerek, bunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
Özkan: 12’den vurduk
Toraman, “Bu beklemedik gelişme bizi gevşetmemeli. Bütün maçlarımızı kazanmak için sahada elimizden geleni yapmayı sürdürmeliyiz” görüşünü dile getirdi. Genç oyunculardan Serdar Özkan da, “Zirve yarışı içinde olduğumuz takımların kayıpları, bizim de kazanmamız elbette büyük avantaj. Basit bir hesapla 12 puan kazançlı bir hafta geçirip 12’den vurduk. Bunun arkasının gelmesi lazım ki, değer kazansın” ifadelerini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla