Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2009, 11:25   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ve KARAR : Cisse'yle DEVAM..

Beşiktaş Yönetimi, yıllık ücretinde indirim yapması durumunda Edouard Cisse ile devam etme kararı aldı.

Click the image to open in full size.

Ara transfer döneminde, yabancı kontenjanını boşaltmak için gönderilmesi düşünülen Edouard Cisse’nin gelecek sezonda da takımda kalabileceği ifade edildi. Profesyonelce yaşamı, istikrarlı futboluyla yönetimin gözüne giren Fransız oyuncuya parasında indirim teklif edileceği öğrenildi.
Devre arasında da bu konuda nabız yoklayan yönetime Fransız oyuncunun menajeri Bruno Satin’in olumsuz yanıt verdiği belirtildi. Bu nedenle önerinin üzerinde fazla durmayan yönetimin, sezon sonunda bunu tekrarlayacağı, kabul etmesi durumunda Cisse‘nin Beşiktaş ile yola devam etmesinin sağlanacağı vurgulandı. Yıllık 1.5 milyon euroluk ücretini çok bulan siyah - beyazlı yönetimin, Fransız oyuncuya yıllık olarak 1 milyon euro teklif edeceği öğrenildi. Cisse’nin bu öneriyi kabul etmemesi durumunda ise Beşiktaş Yönetimi fazla ısrarcı olmayacak, bu rakamdan daha fazlasını vermeyecek.


Fabian Ernst ile ön liberoda iyi bir uyum sağlayan Fransız oyuncunun kadroda bulunması halinde yararlı olacağını düşünen Beşiktaş Yönetimi, sezon sonu gelmeden bu oyuncunun menajeriyle bir kez daha masaya oturarak teklifi yineleyecekleri ifade edildi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla