Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 10:31   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Şüphesi olan varsa..!''

Beşiktaş'ın Arjantinli kaptanı Delgado, eleştirilere meydan okudu!..

Click the image to open in full size.

Siyah-Beyazlı takımın kaptanı, kendisini eleştirenlere açıkça meydan okudu ve 'Benim futbolumdan şüphesi olanlara çok çalışarak sahada yanıt verebileceğimi düşünüyorum' dedi

Akşam gazetesinin haberine göre, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Matias Emilio Delgado, Siyah-Beyazlı takımda bir dönemin kendisi için oldukça zor geçtiğini anlattı. Taraftarların kendisini protesto ettikleri günler için 'Kritik bir dönemdi' yorumunu yapan Arjantinli futbolcu, 'Sonuçta yapmam gereken çalışmaktı. Benim futbolumdan şüphesi olanlara çok çalışarak sahada yanıt verebileceğimi düşünüyorum. Uzun süre İtalya'da tedavi gördüm. Zor bir dönemdi, ama her zaman takım arkadaşlarım beni destekledi ve onları yanımda hissettim, şimdi oldukça iyiyim' diye konuştu. Her maçlarının final havasında geçtiğini de ifade eden Delgado, 1-1'lik Sivas maçı için de 'Sonucun iyi mi kötü mü olduğunu hala çözemedim' yorumunu yaptı.

TÜRKİYE ÇOK KALİTELİ

Sözlerİnİ 'Tek hedefimiz şampiyon olmak, bunun için elimizden geleni yapacağız' diye sürdüren kaptan, İspanya ile oynayacağımız maçlarla ilgili olarak da 'Çok zor bir maç olacak. İspanya bana göre dünyanın en iyi milli takımlarından biri. Türkiye'nin de çok kaliteli ve iyi bir kadrosu var ve İspanya karşısında iyi mücadele edeceklerini düşünüyorum' diye görüş bildirdi. Bu arada eşi Laura, oğlu Nicolas, kızı Dolores ve Tello'nun minik oğlu Axel ile birlikte Etiler'deki Mohini ve Çocuk Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen bir organizasyona katılan Delgado, 'Çocukları çok seviyorum. Onlar mutlu olduğunda biz de oluyoruz' derken, ailesinin kendisini maçlar için motive ettiğini de sözlerine ekledi.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla