Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2009, 03:18   #1
forza_bjk34
çarşı ulann
 
forza_bjk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kafanız dinç gelin

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kafanız dinç gelin
"Yoğun ve yorucu bir dönem geçirdik. Daha zor günler bizi bekliyor. Hazır olarak dönün"
Futbolu düşünmeyin
Siyah -beyazlılara üç gün izin veren Mustafa Denizli, oyuncularına tatlı-sert uyarılarda bulundu. Son 5 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ile 13 puan toplayan Beşiktaş'ın çalıştırıcının, "Yoğun ve yorucu bir dönem geçirdik. Ama daha da zor günler bizi bekliyor. Bu yüzden çok iyi dinlenin, kafanızı boşaltın ve öyle geri gelin. Mümkünse futbolu hiç düşünmeyin. Gidin, ailelerinizle tatil yapın. Kafanızı 3-4 gün de olsa tamamen rahatlatın" diye nasihatte bulunduğu öğrenildi.

Kayıpsız geçmeliyiz
Son yılların en çekişmeli sezonunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Denizli, şöyle devam etti: "Artık ligimizde her takım güçlü, her takım kazanmak için sahaya çıkıyor. Bu da maçların zorluk derecesini artırıyor. Biz de dahil büyük takımlar beklenmedik kayıplar yaşadı ve puan durumu çok ilginç bir duruma geldi. Kalan 9 maçımızı da kayıpsız geçmeye mecburuz. Bu milli maç arasında, herkesin beyin ve beden olarak yenilenmiş olmasını istiyorum."
Fatih DOĞAN
__________________
Click the image to open in full size.



AŞK DENEN MERET
SİYAH BEYAZ'DAN İBARET..
forza_bjk34 Ofline   Alıntı ile Cevapla