Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 14:22   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
" Beşiktaş Bizden Korksun "

Click the image to open in full size.
Kayserisporlu futbolcular Saidou ve Souleymanou hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi moral depolamak için balık restoranda bir araya gelirken, ön liberoda görev alan futbolcusu Alioum Saidou "Beşiktaş bizden korksun" dedi.
Kayseri Sivas Caddesi üzerindeki Dalyan Balıkevi'nde bir araya gelen Kayserispor'un Kamerunlu futbolcuları Alioum Saidou ve Souleymanou Hamidou, deniz levreği ve kalamarın tadına bakarak hoş bir akşam geçirdi.

Kayseri Spor'un ön liberoda görev alan futbolcusu Alioum Saidou ise hafta sonu İstanbul'da oynanacak Beşiktaş maçına kadar sakatlığını atlatacağını ve takımdaki yerini almak istediğini belirterek "Beşiktaş bizden korksun" dedi.

Bu sezon ligde en az gol yiyen kaleci unvanını sürdüren Kayserisporlu Souleymanou Hamidou'da Beşiktaş maçında kalesinin gollere kapalı olduğunu ve defans arkadaşlarına çok güvendiğini söyledi. Kayserispor'lu futbolcular Saidou ve Souleymanou daha sonra günün anısına Dalyan Balıkevi İşletme Müdürü Ömer Fener ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak : Besiktashaber.NET
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla