Teşekkürler konu için Mehmet.
Ben de bazı tanınmış düşünürlerin Hz.Peygamber ile ilgili düşüncelerini paylaşmak istiyorum.
Felsefe,hitabet,dini hayat,hukuk,devlet nizamı,fikirlerin fethi,hayal ve hurafeden arınmış akla dayanan bir inanç sisteminin kurulması bakımlarından önder ve yirmi dünyevi bir ruhani imparatorluğun kurucusu olan insan.İşte Hz Muhammed(sav) budur.İnsan büyüklüğünün ölçülebileceği bütün standartlara göre O'ndan daha büyük insan var mıdır? LAMARTINE
Peygamber Hz.Muhammed(sav) büyük bir ıslahatçıdır.İnsanlığa çok büyük hizmette bulunmuştur.Bir ümmeti hak nuruna kavuşturdu.O'na bu şeref olarak yeter.Onları kan dökmekten kurtardı.Barışa eriştirdi.Onlara yükselme yollarını açtı.O'nun gibi büyük bir zat,her türlü saygıya layıktır.TOLSTOY
Büyük İslam Peygamberi Yüce Yaratıcı'nın katına çıkıp O'nunla buluşmuştur.Ben Miraç'a bütün kalbimle inanıyorum.DOSTOYEVSKI
Hiç kimse Hz.Muhammed (sav)'in prensiplerinden daha ileri bir adım atamaz.Biz Avrupa Milletleri medeni imkanlarımıza rağmen Hz.Muhammed (sav)'in son basamağına varmış olduğu merdivenin daha ilk basamağındayız.Şüphe yok ki kimse bu yarışmada onu geçemeyecektir.GOETHE
Allah Hz.Peygamber'in şefaatine nail etsin bizleri.
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan...
☻
/▌\
/ \
☻
/▌\
/ \Siyah!
☻
/▌\
/ \ Beyaz!
☻
/▌\
/ \ Hep Seninleyiz!
☻/
/▌Beşiktaş!:)
Konu MeHLiKa tarafından (12-04-2009 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir..
|