Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 13:43   #1
Ayhanco
 
Ayhanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Derbi Raporu

Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan derbide çıkan olaylar hakkında açıklama yaptı.

Kazancıoğlu'nun açıklamaları sonrasında; Galatasaray Başkanı Adnan Polat, maçın ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak PFDK'a sevkedilirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Oyyakmaz ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile Faruk Taştesen de yaptıkları açıklamalar nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi.

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Diyarbakırspor'un Başkanı Abdrurrahman Yakut da yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Fenerbahçe ile yapılan maçta Galatasaray taraftarının çirkin tezahüratları ve çıkan olay nedeniyle Galatasaray kulübü PFDK'ya sevkedildi.

Galatasaraylı Emre Aşık'ın kural dışı hareketi ve yayıncı kuruluş görüntüleri ile tespit edilen hareketleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildiği, Galatasaraylı Arda Turan'ın da tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildiği, Sabri Sarıoğlu'nun ise yayıncı kuruluş görüntüleriyle sabitlenen hareketleri nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildiği belirtildi.

Fenerbahçeli futbolcu Diego Lugano'nun kural dışı hareketi ve yayıncı kuruluş görüntüleri ile tespit edilen hareketleri nedeniyle tedbirli olarak, Semih Şentürk'ün de tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildiği; Volkan Demirel'in ise yayıncı kuruluş görüntüleriyle sabitlenen hareketleri nedeniyle tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkedildiği ifade edildi.

Öte yandan Ali Sami Yen Stadı'nın kapalı tribün çatısının yerinde incelendiği ve söz konusu tedbirler alınana dek bu bölüme seyirci alınmamasına karar verildiği açıklandı.
__________________
Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola
Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola
Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola
Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola

Ayhanco Ofline   Alıntı ile Cevapla