Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2009, 16:52   #1
NdeR 1903
Fransa KaRTali
 
NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
:D Yumruk yumruğa!

Müthiş iddia... İnönü Stadı'ndaki derbi zaferi sonrası Fenerbahçe soyunma odası karıştı.
Saha içinde birbirinin üzerine yürüyen Emre Belözoğlu ile Deivid De Souza arasında ikinci raund maç sonrası yaşandı. Fenerbahçeli iki yıldızın yumruklaşmasını takım arkadaşları da ayıramadı.Böylesine kötü bir sezonun ardından Fenerbahçeli taraftarlara verilebilcek en güzel hediyeydi İnönü’de alınacak bir galibiyet. Hele ki, iki kulübün başkanı arasında yenilen yemek sonrası “Kupa sizin, lig bizim” senaryoları kulaktan kulağa yayılırken... Fenerbahçeli futbolcular, bu dedikodulara cevap vermek için sahaya çıktı, Beşiktaş’ı dize getirdi. Sarı-lacivertli ekipte, bu zafere yakışmayan tek olay ise maçın 50. dakikasında yaşanmıştı. Saha içinde Deivid ile Emre birbirinin üzerine yürümüş, Selçuk ve Semih, ikiliyi güçlükle ayırmıştı.

4-5 DAKİKA SÜRDÜ

90 dakika bitiminde bu tatsızlığı gidermek için ilk olarak teknik direktör Luis Aragones devreye girdi. Soyunma odası koridorunda Deivid ile Emre’yi kolları arasına alan İspanyol hoca, "Saha içinde olan, saha içinde kalır" mesajı verdi. Ancak iddialar, olayın saha içinde kalmadığı yönündeydi. Sarı-lacivertliler’in soyunma odasına girmesinden sonra, içerde büyük bir gürültü koptu. Emre ile Deivid arasında saha içindeki kavganın rövanşı, soyunma odasındaki yumruklaşmayla başladı. İki oyuncu kıyasıya kavga ederken, takım arkadaşlarının ayırma çabaları da yaklaşık 4-5 dakika sonuç vermedi.

DEIVID: Arada sorun kalmadı

İddialar, soyunma odasında yumrukların konuştuğunu ortaya atarken, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Deivid farklı ifadeler kullandı. Maç sonrası Emre ile konuştuklarını belirten sambacı, “Olayın çıkış sebebi maç içindeki taktiksel bir pozisyonla ilgiliydi. Futbolda bu tip durumların yaşanması doğaldır. Maçın ardından konuştuk. Aramızda bir problem kalmadı” diye konuştu.

Yerliler rahatsız

Beşiktaş maçında Emre ile tartışan Deivid’in tavırları takımdaki yerli futbolcuların da tepkisini çekti. Brezilyalı futbolcu daha önce de Ankaraspor maçında Uğur Boral’la tartışmış, milli oyuncu önce Aragones tarafından kenara alınmış, sonra da iki hafta kadro dışı kalmıştı. İnönü’deki tartışma sonrası da Aragones’in Emre’yi oyundan alması, tepkileri
beraberinde getirdi. Yerli oyuncuların, geçmiş dönemden bu yana Brezilyalı oyunculara tanınan bu ayrıcalıklardan rahatsızlık duyduğu ifade edildi.

GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / KARTAL YİĞİT
__________________
' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat
yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş
milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla