Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 22:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şampiyon Göztepe

Click the image to open in full size.TFF 3. Lig Yükselme Grubu'nu lider tamamlayan Göztepe ile ikinci sırada bitiren Tepecik Belediyespor kupalarını Futbol Federasyonu Başkanu Mahmut Özgener'den aldı.

Altay Alsancak Stadı'ndaki sezonun son maçında Tepecik Belediyespor'u 76. dakikada Ali Mumcu ve 83. dakikada penaltıdan Oktay Kuday'un golleriyle 2-0 yenen Göztepe, rakibinin 2 puan önünde ligi şampiyon tamamladı.
Karşılaşmanın ardından ligi ilk iki sırada tamamlayan Göztepe ve Tepecik Belediyespor'a kupaları, maçın son bölümünde stada gelen Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener tarafından verildi.
Kupasını alan sarı-kırmızılı futbolcular, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı ve havai fişek gösterisi ile şampiyonluk turu attı.
Müsabakayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gençlik ve Spor İzmir İl Müdürü Sabri Sadıklar, Göztepe Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş da izledi.
Karşılaşmayı izleyen 7 bin 881 biletli seyirci, gişelere 29 bin 307 lira hasılat bıraktı.
Bu arada maçtan önce tribündeki taraftarlar arasında çıkan kavgaya müdahale eden emniyet güçleri ile seyirciler arasında kısa bir gerginlik yaşandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla