Neden oyuncularımız kendi yerleri dışında oynuyor?

Forumlar › Forumlar › Beşiktaş › Futbol › Neden oyuncularımız kendi yerleri dışında oynuyor?

5 yazı görüntüleniyor – 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1216209
    BuRock
    Katılımcı

      Arkadaşlar sanırımki hepiniz bu sorunu biliyorsunuzdur.Ben kendi kafamdakileri yazarak başlayim siz ekleme yaparsınız?

      Tabata 10 numara olarak alınıp sürekli delgado ile kıyasladığımız bir oyuncuydu ilk oynadığı Galatasaray maçından bu yana hep ön libero oynadı.

      Liverpoolu bile yıkan forvetimiz Bobo oynadığı maçlarda sol kanatta yer aldı.

      Nihat belkide hayatında hiçbir zaman tek forvet oynamadı.Çünkü boyu çok kısaydı.En parlak döneminde bile yanında kendinden 30 cm uzun Darko Kovacevic vardı.Ama gs maçından başlayarak tek forvet olarak hocası tarafından inat edildi.Ve bugün takımdan ve sistemden soğudunu söyleyip Beşiktaş'a geldiği için pişman olduğunu söylüyor.

      Nedir bu sistemsizlik? Mustafa hoca modern futbol arıyorum adıyla ne istiyor?

      #2169899
      Mehmet
      Katılımcı

        Mustafa Denizli Kendi Düsüncelerini Sahaya Koymak istiyor ama , Hersey istenildiği gibi olmuyor tabi.

        Atak oynuyacağımız yerde , defansif ..
        Defansif oynuyacağımız yerde , atak ..

        oynuyoruz belkide.. Mustafa Hocanın Biranönce Bu Mantalitenin dışına cıkması lazım

        #2169900
        BuRock
        Katılımcı

          Manchester maçı hariç Tabata geldiğinden biri hep defansı sorunlu takımlarla oynadık.örneğin derbi olduğu için gs maçını seçiyorum.Adamlarda Servet ve Zan gbi uzun boylu adamlar var.Ancak adamlar çok ağır.Kanatlar desen Sabri var atağa çıktığmı dönüşü 2 pozisyon sonra.Hakan Balta var o biraz daha iyi.Sağa Holosko forvete Bobo ve Nihatla arkalarında Tabata solda Yusufla başlasak bence sonuç böyle olmazdı.Yenilsek bile 3-2 yenilirdik.Hep böyle defansı aciz takımlara denk geldik ama yenemedik.Gençlerbirliği trabzon maçını izledim adamlar ofansif çıktı 15dkda 2 gol attı ts.gençlerbirliğinin defansı fos çünkü.Allah'tan defansımız ts kadar güçsüz değilde 2 golde gençler atıp 2-2 bitti.

          #2169902
          OutKast
          Katılımcı

            Öncelikle nihatın Takımdan Soğuması Gibi bir olayın olduğu sanmıyorum O haberi bende okudum kolpa haberdi bence

            Birde mustafa hocanın takımla bu kadar cok oynamasına bende karsıyım rotasyon yapılır ama bu kadarda değil 7.haftaya geldik hala ideal bir kadromuz yok

            #2169903
            delgad01
            Katılımcı

              Mustafa hoca bu..

              Ilk sene sampiyon yapar, 2 sezon kadroyu tamamen bozup macera arar.. Galatasaray ve Fenerbahce ornegi ortada..

            5 yazı görüntüleniyor – 1 ile 5 arası (toplam 5)
            • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

            Yayımlandı

            kategorisi

            yazarı:

            Etiketler: