Beşiktaş’ta şok!!

Forumlar › Forumlar › Beşiktaş › Futbol › Basından Haberler › Beşiktaş’ta şok!!

8 yazı görüntüleniyor – 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1225529
    black_eagles34
    Katılımcı

      Siyah-Beyazlılar`ın son gün transferi Fatih Tekke`den kötü haber geldi.Gfatih_tekke_3.jpg

      Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve küçük çapta yırtık olan Fatih Tekke yanlış tedavi kurbanı. Rubin Kazan’ın sağlık heyeti ihmalkar davrandı, golcünün sahalara dönüşü uzadı.

      RUSLAR İHMAL ETTİ
      Beşiktaş’ın Rubin Kazan’dan son dakikada transfer ettiği Fatih Tekke’nin sakatlığının uzamasının perde arkasından Rus ekibi çıktı. Sağ diz iç yan bağlarında esneme ve küçük çapta yırtık olduğunu belirten golcü oyuncu, sahalara dönmesi için 15 gün süreye ihtiyacı olduğunu açıklamıştı. Fakat bu sakatlığın uzamasına neden olarak büyük bir ihmalkarlık gösterildi. Rusya’da dizinden sakatlanan Fatih’in normalde fizik tedavi olması gerekirken Rus sağlık ekibi golcü oyuncuya hiçbirmüdahalede bulunmadı ve sadece 15 gün dinlenme verdi. Doktorların tavsiyesine uyan Fatih’le ilgili acı gerçek İstanbul’daki sağlık kontrollerinde kendisini gösterdi.

      Maslak AcıbademHastanesi’ndeki kapsamlı sağlık kontrolünde oyuncunun menisküsünde de ufak bir yırtık saptandı. İstemesi halinde artroskopi olup bu yırtığı diktirme hakkı bulunan Fatih’in takımdan geri kalmamak için operasyonu devre arasına bıraktığı ifade edildi.

      DÜREN: İHMAL VAR
      Siyah-Beyazlılar’ın futbol komitesi üyesi ve sağlık kurulu başkanı Mete Düren, Fatih’in durumunu HABERTÜRK’e anlattı: Maalesef Rusya’da Fatih’e yanlış program uygulanmış. Sakatlandıktan sonra “Git 15 gün dinlen” demişler. Bu da onu geriye götürmüş. Dizinde esneme var. Çok ciddi bir durum değil. Yoğun bir program uyguluyoruz. Dizinde ayrıca menisküs yırtığı var ama bu da şu an oynamasına engel değil. Bu yaştaki bütün futbolcularda var. Amacımız Fatih’i Fenerbahçe derbisine yetiştirmek.

      SCHUSTER`DEN `KEŞKE`
      Yönetimden ısrarla yeni bir golcü alınmasını isteyen ve son günde Fatih Tekke’yi kadrosunda gören teknik direktör Bernd Schuster, yeni transferin sakatlığını öğrendikten sonra sıkıntıya girdi. Alman teknik adam, 15 gün daha takımdan uzak kalacak Fatih’le ilgili olarak “Keşke durumu iyi olsaydı da milli maç arasında onu canlı olarak izleseydim. Umarım en kısa sürede takıma döner” diye konuştu.

      HTSPOR / Kartal YİĞİT

      #2236777
      kralkartal90
      Katılımcı

        Al işte şansa bak 4 maç üst üste oynarsa ne ala ufak bir sakatlık değil…

        #2236778
        murat111
        Katılımcı

          şans değil bence belliydi yani bunun olacağı

          #2236780
          kartal_54
          Katılımcı

            alamadılar adam gibi bir forvet

            #2236784
            kralkartal90
            Katılımcı

              Nobre,nihat,holosko'ya kaldık desenize hadi hayırlısı…

              #2236788
              varada
              Katılımcı

                bizim bu habere üzüldüğümüz kadar sevinenlerde vardır eminim inşallah bu haber yanlıştır eğer doğru ise şimdi kolpa basın başlayacak sıkmaya işte bu adamı rubin kazan aldı doğru dürüst oynatmadan niye satsın ki biliyolardı uzun süreli sakatlık yaşayacağını beşiktaşa kakaladılar diye haberleri yada söyleşileri duyarsanız şaşırmayın birde şu yönden bakalım olaya böyle bir şey varsa fatih tekke neden söylemedi

                #2236796
                forza-kartal
                Katılımcı

                  Derbiye yetişir ;)

                  #2236824
                  Asi Ruh
                  Katılımcı

                    Fatihsiz iyi gidiyoruz. Bence bir süre daha gidebiliriz

                  8 yazı görüntüleniyor – 1 ile 8 arası (toplam 8)
                  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                  Yayımlandı

                  kategorisi

                  yazarı:

                  Etiketler: