Tembel kızlar için Yoga

Forumlar › Forumlar › Taraftar › Dişi Kartallar › Kadın Sağlığı › Tembel kızlar için Yoga

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1137444
    NuraN
    Katılımcı

      1-Bağdaş kurarak yatağa oturun. Sırtınızın dik olmasına dikkat edin. Bir elinize kahve fincanını, diğerine poğaçanızı alın. Kollarınızı iki yana doğru açın. Bu pozisyonda kalarak içinizden 10′a kadar sayın. Aynı hareketi 5 kez tekrarlayın.

      2-Ayaklarınızı poponuzun altına alın. Ellerinizi arkada gererek birleştirin. Hafifçe öne eğilin. 10′a kadar sayın. Hareketi 5 kez tekrarlayın.

      3-Bacaklarınızı kendinize çekin ve kollarınızla dizlerinizi kavrayın. Omuzlarınızı gerin. 10′a kadar sayın. 5 kez tekrarlayın.

      4-Yüz üstü yatın. Kollarınızdan destek alarak, başınızı uzatabildiğiniz kadar arkaya uzatın. Sırtınızın iyice gerildiğini hissetmelisiniz. Bu pozisyonda kalarak 10′a kadar sayın. Hareketi 5 kez tekrarlayın
      __________________

    1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
    • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

    Yayımlandı

    kategorisi

    yazarı:

    Etiketler: