Ronaldo’da doping şüphesi!

Forumlar › Forumlar › Dünyadan Spor Gelişmeleri › Tüm Bölümleri Listele › Avrupa › İtalya › Ronaldo’da doping şüphesi!

8 yazı görüntüleniyor – 1 ile 8 arası (toplam 8)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1158080
    Adelaar
    Katılımcı

      Ronaldo'da doping şüphesi!
      İtalya Olimpiyat Komitesi Başkanı, golcü futbolcunun doping tedavisi gördüğünü söyledi.
      11 Eylül 2007 Salı 12:16

      Ronaldo'nun uzamaya devam eden sakatlık dönemi, İtalya Olimpiyat Komitesi'nin Brezilyalı yıldızı doping yapmakla suçlamasıyla çok farklı bir boyut kazandı. İtalya Olimpiyat Komitesi Başkanı, Ronaldo'nun sahalara dönüşünün ertelendiğini çünkü golcü futbolcunun doping tedavisi gördüğünü söyledi.

      31 Temmuz'dan beri sakat olan Milan'ın Brezilyalı gol ayağının sahalara dönüşü tam üç ker ertelendi ve en son açıklamada da, Ronaldo'nun Şampiyonlar Ligi ilk maçını kaçıracağı kesinleşti.

      Milan ve doktorların açıklamasına göre Ronaldo'nun sakatlığı uyluk bölgesinde, ancak yapılan son açıklamayla bu sakatlık durumu çok daha farklı ve ciddibir boyut kazandı.

      Milan'ın sağlık ekibinin ardından şimdi de Brezilya'da Brezilya Milli Takımı doktoru Jose Luis Runco tarafından tedavisine devam edilen Ronaldo hakkında İtalya Olimpiyat Komitesi tarafından yapılan bu suçlama ile Il Fenomeno bugüne kadar yüz yüze olmadığı bir durumla karşı karşıya kaldı.

      İtalya Olimpiyat Komitesi'ne göre Runco'nun Ronaldo'ya doping tedavisi yaptığı iddia edilirken, tecrübeli doktorun Ronaldo üzerinde uyguladığı yöntemler de kontrol altına alınmaya başladı.

      Runco'nun yönteminde, zarar gören dokunun bulunduğu bölgeye sağlıklı kandan alınan protein enjekte ediliyor ve bu durum da Luigi Frati'ye göre doping tedavisi.

      Gelecek 48 saat içerisinde Milano'ya geri dönecek olan Ronaldo'nın İtalya'da doping kontrollerinden sorumlu kişi olan Ettore Torri tarafından kontrol edilmesi bekleniyor.

      #1593158
      UuRCaN
      Katılımcı

        bende diyom nasıl atıyo bu kiloyla meger buymuş sırrı hıyarın..:D😀

        #1593197
        civelek79
        Katılımcı

          ronaldo koca adam dıping yapmamıştır

          #1593225
          batuta1903
          Katılımcı

            ronaldo için üzücü bir haber bide ezik fenerin transfer listesindeymiş bu adam

            #1593256
            Solitary_Eagle
            Katılımcı

              uzucu bır durum.umarım doğru degıldır.

              #1593408
              ponjacim
              Katılımcı

                yok yaa öyle doping değil bu…Runco'nun yönteminde, zarar gören dokunun bulunduğu bölgeye sağlıklı kandan alınan protein enjekte ediliyor ve bu durum da Luigi Frati'ye göre doping tedavisi. yani tedavide kullanılan ilaçlar bazen doping etkisi yapioya bu da öyle bişiey işte…

                #1593410
                dogan_cordoba
                Katılımcı

                  normall tabii eskii popularitesini yitirdi bir çıkış yakalamak istio ve bunun için de farklı yollara başvuruooo ronaldoo…..

                  #1593413
                  eagletrap
                  Katılımcı

                    adam alacagını aldı bu isten daha cıksa nolur cıkmasa nolur

                  8 yazı görüntüleniyor – 1 ile 8 arası (toplam 8)
                  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                  Yayımlandı

                  kategorisi

                  yazarı:

                  Etiketler: