Ribery’den tehdit!

4 yazı görüntüleniyor – 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1201562
    ibrahm
    Katılımcı

      Bayern Münih'te oynayan Ribery, eşinin ve çocuklarının kendilerini rahat hissetmemeleri durumunda Münih´ten ayrılabileceğini açıkladı.

      Ribery, Focus dergisine yaptığı açıklamada, kendisi için ailesinin çok önemli olduğunu belirterek, "Eşim ve çocuklarımın burada kendilerini iyi hissetmemeleri durumunda hemen giderim" dedi.
      Menajerinin sürekli kendisiyle ilgilenen takımları gündeme getirmesinin kendisini rahatsız edip etmediği şeklindeki bir soruya karşılık da Ribery, bunun yaptığı işin bir parçası olduğunu ifade ederek, ancak Bayern Münih’in dünyanın en büyük 5 takımı arasında bulunduğunu, Barcelona ya da Manchaster United’den daha az önemli olmadığını kaydetti.

      Şakalar yapmayı sevdiğini belirten Ribery, sahada iyi oynadığını, saha dışında da eğlenmeyi sevdiğini, ikisini bir birinden ayırt edebildiğini anlattı.

      Allah’a inancının sonsuz olduğunu ve bu inancın kendisine güç verdiğini ifade eden Ribery, her Müslüman gibi günde 5 kez namaz kılmaya çalıştığını, dualarıyla kendisini bulmaya ve kendisini iyi hissetmeye çalıştığını belirtti.
      Ribery, İslamiyet’i yaşamanın Münih’te bir sorun olmadığını da kaydetti.

      #2021006
      Efsane48
      Katılımcı

        Bu adamda amma sorunlu ya…

        #2021036
        ibrahm
        Katılımcı

          hiç sewmiorum kendisini

          #2021076
          SahEmre
          Katılımcı

            Bir futbolcu öncelikle rahat olucak ya. Böyle kaprisler çekilmez kim olursa olsun. ALmanyanın Münich gibi bir kentinde neyine rahatsız olacaklar anlamadım.

          4 yazı görüntüleniyor – 1 ile 4 arası (toplam 4)
          • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

          Yayımlandı

          kategorisi

          yazarı:

          Etiketler: