![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | soğuk bir kış gecesiydi içmi titriyordu odamda Tek başıma kaldıgı mevde ısınmak içni bir soba bile yoktu Yanlızlıkta bir ayrı dertti can sıknıtısı üst seviyeydi öyle bir üşüyordumki içmi öyle bir titriyoduki donmak ne demek hehrald eöğrenecektim bu gece yorgan dahil hiçbieşy yoktu evimde Bir adet minder bir bilgisayar inernet bundna ibaretti ev insan istemedne korkmaya başlıyordu gec eayrısını saat geçiyordu 2 olamk üzereydi nerdeyse bir sigara yaktım içmi ısınsız diye cebimdkei so parayla aldıgım bir paket sigara sabaha akdar yanımda oalcak tek şeydi Bilgisayar açık onun sıcaklığıyla ısınmaya çalışıyordum o anda oakda rey düşnüdümki ogece sabaha kadar herşeyi herkezi düşnümek içni fırsatım olmuştu ibir ar adüşnüdüm isteidğim hayat bumuydu tek kalmakmıydı yanlız başıma kmisenin yuku olmadan yaşamakmıydı Herşeye rağmen devam ettim tek yaşamaya beş yılı doldurdum nerdeyse bu maradodna öyle geceelr geçridimki birbirindne korkunç öyle gunelr yaşadımki birbrindne acı oadkar yanlzı kaldımki kendi nefesimi bile duyuyrodum o gunelrden bugunelr egelmek inçi çektiğmi acıalr oakda rçoktuki ve akrşılığını alamadan bir tebri kbir aferin alamadan geldiğmi gunelr ailemin bile bir teşekkürünü almadan geçirdiğmi gunler böyle gunelrimde yanımda olan değişik tnaıamdıgı myüzler nerdne geldiğini bilmediğmi insanlar beş yılım oakdar karışı kgeçtiki üniversiteye başaldığı mbeş yılım her cins insanın bir arada bulnudugu üniversite gitmek için oakda rugrastıgımız üniversite ama akrarlıydım güclüydüm herşeye ağmen ehrşeyi düzelttim istemediğmi herkezdena arındım mutluluğumu kendim yarattım bu hayata kendi ayakalrımın üstünd eayrdımsız durdum ve şimdi en başa döndüm yolnu enb aşına tekrar tekrar dönüyorum acaba tıkandıgım kaldıgım yer nereydi bunu ne zaman öğrenecem acaba yada öğrenebilcekmiyim Mustafa Kurt ( pusucukurt ) | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |