![]() |
liverpoolda bizdende febeden de ii idi... Ama burasıda İNÖNÜ:... Dikkatlerden kaçmasın... Bu güvenim ne takımın oyununa nede bireysel yeteneğine.... TARAFTARImıza... Galatasaray maçıda ortada bi maçtı ama 2. yarı öyle bir destek vardıki o üst üste 5 kornerde... Kim olursa olsun o golü yiyecekti... o anı unutamam kesinlikle... Yine yeniden aynısını yapacağız.... O kadar... |
Geldikleri gibi elleri bomboşşşş giderler.. eziklerrr |
sormana gerek varmıki şişirilen baslon inecek inönüde gsyide şişirmişlerdi ne oldu |
%99 alırız %1 de gecen sezonda boyle bır mac olmustu ve onu kaybetmıstık ondan dolayı suphem yoksa alacagımıza guvenım tam :) |
aLır ALMALI....!!!!! |
bu maçı kazanmaktan başka bi şey düşenemiyorum ben açıkçası geçen seneki gibi olmıyacaktır bence |
kaybetmek intihar gıbı...haydı cocuklar sampıon olalım..çok sey ıstıoz yaaaaaaaa:ridinghorse: |
ben inanıyorum! BABASIZ DA BOBOSUZ DA feneride hakemleride ezip şampiyon olucaz..yeterki formanın hakkını versinler!! hakemlere dikkat... |
ya ne korkuyorsunuz eziklerden arkadaslar.kesinlikle maci kazaniriz benim korkum sivas maci. |
arkadaşlar ben o maça gidecemde bileti biletix.comdan alıcam acaba kalırmı ankaradan gidicem |
öcelikle bi inşallah diyelim.soruya gelince yeni bir başlangıç için şart. aksi halde çok kötü hakemde kim olucak merak ediyorum. |
cisse nin yoklugu deilde korkutan benı en cok ibrahim üzülmezin wede ali tandoğanın warlığı beni korkutuyor istanbul belediye maçının kahramanları yenildiğimiz tüm maçlara bakın bu ikili yenılen gollerdekı başarısı ne olcude :) seneye ıkısınıde yedege cekecek transfer yapmassak daha cokk gordonlar diattalar gelir gider yazık bu adamlara karızmaları sıfırlanıyor |
Alıntı:
|
slmm slm arkadaşlar izmit ten varmı sitede arkadaş bu hafta fb maçına inş bizde geliyoruz eğer varsa burdan gideen haberleşelimm... |
bu sefer sıra bizde hiç kusura bakam EZİKBAHÇE geçti senin dönemin |
inşallah... |
bu soru sorulmaz be kardeşim tabikide alıcaz |
5 yıl sonra bu kadar yaklaşmışken şampiyonluğa buradan bırakmayacağız Şampiyonluk kupasını... |
3-1 demişdi dersiniz :)))))) |
son 7 hafta 2 puan fark ve ardından sivas maçı...almaması gibi bi lüksü ?? cumartesi saat 7 de ruhuyla azmiyle ve onuruyla,,hakemlere federasyona ve kolpa medyaya karşı bu maçı alacaktır ben eminim... |
biz bu tür maçları inönüde fenere çok kaybettik. yenmemizi hattaa fark atmamızı çok istiyorum ama çok zor görünüyor. |
Alıntı:
|
inönüde liverpoolu marsilyayı geseyi yendik febeyide yenicez cocuklar inanın inanın cocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler inönüde feneri devireceğiz sampiyonluk sarkıları söyleyeceğiz |
bu maçı alırız ama nasıl alırız...bu maçı beşiktaşın forması ve büyük taraftarıyla alırız yoksa oyuncu kalitesi olarak çok gerideyiz ama formamız yeter |
BU MAÇ NE OLURA OLSUN BİZİM OLMALI. 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN, 5-0 OLSUN BİZİM OLSUN, 10-0 OLSUN GENE BİZİM OLSUN.. HADİ KARTALIM BASTIR. BOBOMUZ BÜYÜK KAYIP AMA TORAMANIMIZ VAR, DELGADOMUZ VAR, YANİ VARDA VAR BİZ TÜRKİYE NİN EN KALİTELİ TAKIMINA VE FUTBOLCULARINA SAHİBİZ... AYRICA BURDAN HAKEMLERE SESLENİYORUM BEŞİKTAŞ SAHİPSİZ DEĞİL. BU YÜZDEN AYAĞINIZI DENK ALIN SİZİ TEK BEN PARÇALARIM İŞKİ BEŞİKTAŞ TARAFTARINA KAFA TUTUN... ÜSTÜ AÇIK TEHDİT............. |
inanırlarsa alırlar gerçekler şu ki maalesef bizim takımdan daha iyi oynuolar...:( |
inş..alırz bu maçı çok zor maç oluck ama bjkşimzn tek silahı taraftar bence |
Alamayız.! |
cok fenayim hic bisi dusunemiyorum :) |
falla bugun seerfsız fenerlıler dalga gectı acaıp agresıfım sampyınolktan gectım tek ıstegım ınonude fenerı yenmek !!! |
zor maç kazanan taraf oluruz inşallah |
çok korktugum maç bu maç bakalım |
ınsallah alırız arkadaslar..futbolcuların ustunde bask kurmamalıyız.zaten ota boka baskı yıyoruz dıyorlar.egr kapalı defans yaparsak bence alamayabılırız cnkı bızım kesınlıkle ılk golu atmamız lazım.golu attıgımızda fener yuklenıcek we holosko nobre ıstedıklerı bos alanı blucaklardır delgadonun nefıs paslarıyla da galıbıyet gelıcektır. |
Sesizce bekleyip, kaleye içten fethetmek var. Yükseklik kormuz olsaydı KARTAL olmazdık, kanarya bize vız gelir tırıs geçer ^^ |
bjk 1 - 2 hakem yine bi golümüzü SAymıcaklar... |
ınonuye gommemız lazım ezıklerı. |
eziklerin favori gösterilmesi isimize yariyacak... Eger hoca dogru bir kadro cikarirsa (toraman libero, S. kurtulus sag bek, sag kanat s. özkan) kazaniriz bence. tahiminim 2-1 aliriz... |
bu takimin futbolcu kalitesi bu degil bizim takim breysel olarak bu ulkedeki en iyi takim bence ve ben fener macinda feneri ezeceklerini dusunuyorum bizim takim birine patlayacak umarim bu takim fener olur |
Hadi bakalım yeniden doğalım. |
Alıntı:
:) hayali bile güzel yenelimde 1-0 lık sonucada razıyım |
| Türkiye`de Saat: 14:05 . |