![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Alkışlar Necip’e Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın çok beğendiği ve A takım kadrosuna dahil ettiği genç Necip, kamptaki performansıyla da alkış aldı. Orta sahanın ortasında görev yapan 17 yaşındaki futbolcu, “Hayallerimdeki takımın formasını giyiyorum. Tek hedefim Beşiktaş’ta kalıcı olabilmek” diye konuştu. Sağlam’ın, Necip’i Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarına da götürmeyi düşündüğü öğrenildi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence çok beğendim işte bu kötü beğendiğimiz topçuları gönderiyorlar istanbula gidince bunuda gönderirlerse şaşırmam genç ya tecrübe felan kazansın die
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | "Top ayağına yakışıyor"......"Kalıcı olmak istiyorum" Aman destur de, bir bakmışsın sabaha başka takıma gönderilmişsin. Bu kulüpte kimin kalıcı, kimin gidici olduğu belli değil.
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
neden kiralık verilsin koysunlar a takıma kadroya rahat maçlarda çıksın oynasın
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | satın satın...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Çok yetenekli bir oyuncu umarım faydalanabiliriz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Bu çocuk da iş var, top ayağına gerçekten yakışıyor, iyi oynuyor topla, saklamasınıda biliyor...Bunun üstünde durmalıyız, gördüğüm kadarıylan da Ertuğlul hoca duruyor, inş. devam eder buna... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hadi baklım inşallah daim olursun... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |