![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #10 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bak güzel kardeşim..Takımn sezonu açtığı süre göz önünde bulundurulursa ,vücuttaki atılamayan laktat(Laktik asit) şu sıralar da tüm futbolcularda yorgnluk hissi meydana getirecektir..Buna maç stresini de eklediğinde Laktat form düşüklüğüne sebep olacaktır..Bu da tkımın o sezon başındaki oyunundan uzaklaşması demektir..Bu nu atlatmanın yolu ,hem daha az maç oynamış adamları oynatrak(rotasyon) kadro derinliğinden faydalanacaksın..Hemde aktif dinlenmelerle,rejenerasyon idmanları ile takımı tekrar yükleme alacak bir hale getireceksin..Ama bunları yaparken de belli mağlubiyetler,ve puan kayıplarını önleyemezsin..Ancak 1-2 haftada yüklemeye hazır olunca takıma yeni yüklemeler yaparsın ve devre arasını getirirsin..Bu dünyanın her yerinde böyledir.Çünkü elindeki materyal insan..Materyalin insan olduğu yere öngörüler tutmayabilir..Şimdi...yeni hoca gelince ilk demeci " bu takımın kondisyonu yok ,iyi çalışmamış" olacak.Çünkü onun antreman metodu ile o ana kadarki metod farklı olunca bünyeler yenisine adapte olamayacak.Ve inan,yeni metodlarla yükleme başlayınca takımın yarısı adele sakatlığına uğrayacak. İşte bunu için yeni hoca ile takımın başarılı olması zor dedik.Yoksa Ertuğrul a duyduğum hayranlıktan değil.Ama karşı görüşe de saygı duyarım.. Ama bu forumda senin gibi makul insanların yanında ( ki ben forumdaki en yakın arkadaşımla bile karşıt görüşteyim,ama ne ben ona, ne o bana kızmaz,saygı duyarız) bazı holigan bozuntuları var ki onların amacı ortamı gerip ,ikiye bölüp bir tarafa ait olmak..Üsluplarından bu arkadaşların psikolojik bozukluğu olduğunu anlıyorum.. O arkadaşların ,Ertuğrul gitmesin diyenlere hakeret dolu yazmalarının sebebi, sosyal hayatlarında giremedkleri sosyal gruplara ,sanal ortamlarda tartışma yolu ile dahil olma istekleri ,Çünkü yüzyüze konuşmaya cesareti olmayan bu tipler kendilerine bu forumları hedef alırlar... Açıklamaların için tekrar teşekkürler "Eskici" arkadaşım...Sanada Ramazan.. ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (08-10-2008 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |