|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Komikler Bu Bölümde Komik Yazı , Resim , Video Fıkra Görüntüler bulunur. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
17-09-2008, 13:50 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 |
-En genç oğlunuz, hani şu 22 yaşında olan, o kaç yaşındaydı? -Fotoğrafınız çekilirken orada mıydınız? -Savaşta ölen kardeşiniz mi yoksa sizmiydiniz? -Yalnızmıydınız yoksa kendi başınıza mıydınız? -Çarpışma anında araçlar birbirinden ne kadar uzaktaydı? -Kaç defa intihar ettiniz? Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukarıya da çıkıyorlarmıydı?" Soru: "3 çocuğu vardı, öyle mi?" Cevap: "Evet" Soru: "Kaç tanesi erkekti?" Cevap: "Hiçbiri" Soru: "Peki kız varmıydı?" Soru: "Mr. Slatrey, balayına gittiniz değil mi?" Cevap: "Evet Efendim, Avrupa'ya gittim" Soru: "Peki eşinizi de götürdünüz mü?" Soru: "Gördüğünüz kişiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakallı biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadın mıydı?" Soru: "İlk evliliğiniz nasıl sona erdi?" Cevap: "Ölümle" Soru: "Peki hanginizin ölümü?" Soru: "Bütün cevaplarınız sözlü olmalı, anlaşıldı mı? Şimdi söyleyin bana hangi okula gittiniz?" Cevap: "Sözlü" Soru: "Otopsiye başladığınız saati söyleyebilir misiniz?" Cevap: "Otopsi sabah 8:30 civarında başladı" Soru: "Ve bu sırada Mr. Dennington ölüydü, değil mi?" Cevap: "Yooo, masanın üzerinde oturmuş kendisine neden otopsi yaptığımı merak ediyordu." Soru: "Doktor, otopsiye başlamadan önce nabzı kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Kan basıncını kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Solunumu kontrol ettiniz mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "O zaman hastanın otopsi esnasında halen yaşıyor olma ihtimali var, öyle değil mi?" Cevap: "Hayır." Soru: "Bundan nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?" Cevap: "Çünkü beyni yanımdaki kavanozun içinde duruyordu." Soru: "Ancak buna rağmen halen hayatta olamaz mıydı?" Cevap: "Tabii, belki de hayattaydı ve bir yerlerde hukuk master'ı yapıyordu." | ||
|
17-09-2008, 13:54 | #2 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | Soru: "Merdivenler alt kata iniyordu öyle mi? Cevap: "Evet" Soru: "Peki yukarıya da çıkıyorlarmıydı?" hepsi süper.. Ellerine sağlık Özgür
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
17-09-2008, 14:31 | #3 | ||
Adanalı Melike Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 25 | yrmsuz=)
__________________ | ||
17-09-2008, 14:46 | #4 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | :P :P :P | ||
18-09-2008, 11:10 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Soru: "Gördüğünüz kişiyi tarif edebilir misiniz?" Cevap: "Orta boylarda sakallı biriydi" Soru: "Peki erkek mi, kadın mıydı?" zuhahaha çok güsel saolasın özgür..
__________________ Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir cünkü o yıldız yalnız degil ayla beraberdir. Şanlı kartalım benim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |