|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
19-10-2006, 23:20 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
Malzemeler : 12 kişilik Hamuru için:
* Yufkalar ıslak olduğu için kenarları tepsiye yapışmakta. Bu yüzden tepsiyi çevirirken dikkatli olun. ** Yufkaları bütün olarak sıcak suya konulup çıkarılırken zor oluyorsa ikiye bölünebilinir. *** Sıralama şöyle: haşlanmamış yufka-üzerine az sıvı yağ haşlanmış yufka-üzerine peynir haşlanmış yufka-üzerine sıvıyağ haşlanmış yufka-üzerine peynir haşlanmış yufka-üzerine sıvıyağ şeklinde gidiyor. Afiyet Olsun. | ||
|
19-10-2006, 23:33 | #2 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Mesajlar: 3.651
Tecrübe Puanı: 25 | Emeğine sağlık teşekkürler
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (19-10-2006 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |