![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2 | ||
Guest
| Pamela Spence - Ayrılamayız Biz Bilemem Ben mi aradım seni acaba sen mi tanıdın beni yuregimde ta derinde ellerime tutun nefretle bilemem ben mi aradım seni acaba sen mi tanıdın beni yuregimde ta derinde ellerime tutun nefretle ayrılamayız biz ihtiras var olduremeyiz biz tutkumuz var goz goze bakısmak az gelıyyor kucucuk opucuk gelip geçiyor bu garip sevda bitecek ama tutku sarıyor hıc yok son veda yuregımde ta derınde ellerıme tutun nefretle donecek yasak dusunup durmak sadece sevıs bır yalan duvak yueregımde ta derınde ellerıme tutun nefretle ayrılamayız biz ihtiras var olduremeyiz biz tutkumuz var goz goze bakısmak az mı gelıyyor kucucuk opucuk gelip geçiyor ayrılamayız biz ihtiras var olduremeyiz biz tutkumuz var goz goze bakısmak az mı gelıyyor kucucuk opucuk gelip geçiyor yuregımde ta derınde ellerıme tutun nefretle Ta derinde ellerime tutun nefretle ayrılamayız biz ihtiras var olduremeyiz biz tutkumuz var goz goze bakısmak az mı gelıyyor kucucuk opucuk gelip geçiyor ayrılamayız biz ihtiras var olduremeyiz biz tutkumuz var goz goze bakısmak az mı gelıyyor kucucuk opucuk gelip geçiyor | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |