Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2007, 15:50   #1
dicesare
Banned
 
dicesare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkçe Rap Sektörüne Büyük Destek ....

Click the image to open in full size.


Müziğini görsel anlamda da ifade etmek isteyenler için, patosmusicproject.com adresinde Hip Hop ve Rap dünyası ile ilgili bir online galeri yaratan Patos Music Project; bu galeride ışığı güçlü ama bunu yansıtmak için gereken araçları yetersiz müzisyenlere kendilerini sınamak ve sunmak için imkan yaratıyor.

Belirlenen periyodik dönemlerde ilgili müzik türünde kullanıcılar ve işinin ehli bir bilir kişinin ortak kararıyla önce çıkan şarkıya görsel destek sunmaya, Patos Music Project içinde yer alan ilgili programlarda ve diğer müzik mecralarında yayınlanacak son derece kaliteli bir video çekme vaadinde bulunuyor.

Çok kısa bir süre sonra başlayacak şarkı yükleme sürecinde, rap müzik yapan kullanıcılar şarkılarını diğer kullanıcıların dinlemesi ve oylaması için www.patosmusicproject.com adresinde bulunan Trap bölümüne yükleyecekler. Yüklenen şarkılardan sitede en fazla dinlenen ve en fazla oyu alan 10 tanesi finale kalacak ve juri elemesinden geçecek… Elemeyi başarı ile geçen ve birinci olan şarkıya ödül olarak son derece kaliteli bir video çekilecek ve çekilen video Dream TV’de yayınlanan Trap programında yayınlanma şansını yakalayacak.

Bununla birlikte projenin resmi web sitesi, tüm hip hop sitelerine destek olacak.. www.patosmusicproject.com üzerinde yer alan haberleri, linkleri ve sitede yayınlanan videoları yine site kullanıcıları kendi istedikleri gibi şekillendirebilecekler.

www.patosmusicproject.com 29 Ocak Pazartesi günü yayında olacak!

T-Rap: Yerin Kulağı; Underground Türkçe Rap!

Mikrofonu gördüğü zaman yerinde duramayan, hayatını beat’lere göre ayarlayan, rüyasında bile rap yaparak sayıklayanlar! Aileye yeni bir üye daha katılıyor. Hip hop kültürünün dile geldiği, Türkçe rap’in her türlüsünün kendine yer bulduğu T-Rap, her pazartesi 13:00, her Çarşamba 19:00, her perşembe 13:00 ve her pazar 20.00’de, Dream TV’de. Programda albümü olan olmayan bütün rapper’ların kliplerine yer verildiği gibi, izleyicilerin isteklerine göre her geçen dakika bu listeye yenileri de katılıyor. İnternet kumandanız, Dream TV, müzik kutunuz olsun.
__________________
Beşik'den Mezar Taş'ına
dicesare Ofline   Alıntı ile Cevapla