Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2006, 15:54   #1
odin
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
20. Haftanin Maçı Diyarbakir - Besiktas

Beşiktaş, bugün 19 yıldır galibiyet yüzü göremediği Diyarbakır deplasmanında, Gökhan Güleç'li ve Bobo'lu kadrosuyla 3 puan arıyor ..



Diyarbakırspor, kendi evinde en son, işte bu tarihte Siyah-Beyazlı takıma mağlup olmuştu... Son iki resmi maçını kazanan Kara Kartallar’ın vurucu timi; Bobo ve Gökhan Güleç’ten oluşuyor

Ali Gültiken’den sonra...
Samsunspor ve Gençlerbirliği galibiyetleriyle rahat bir nefes alan Siyah-Beyazlılar, seriye Diyarbakırspor’u da katmakta kararlı. Ancak küme düşme korkusunu derinden yaşayan Yeşil-Kırmızılılar da tam 19 yıllık yenilmezlik unvanını sürdürmek amacında. Kartal, Diyarbakır’da en son 25 Nisan 1987’de Ali Gültiken’in golüyle üç puanı birarada görmüştü. Bu şehirde oynanan toplam 9 karşılaşmada da Beşiktaş 1, Diyarbakırspor 4 galibiyet elde etti, taraflar 4 kez de birbirini yenemedi.

Hücum hattı tazelendi!
Siyah-Beyazlılar, dün Elazığ isimli uçakla Diyarbakır’a gitti. Yolculuk, hem uçaktaki teknik arıza hem de yeni transferlerin bonservisleri beklendiği için 1 saat rötarlı başladı. “Sakatlığım yüzünden idman yapamadım. Ağrılarım da sürüyor. İstanbul’da kalayım” önerisiyle karşısına çıkan Sergen’i de kafileye dahil eden Jean Tigana’nın; İbrahim Akın-Ahmet Dursun ikilisini kulübeye çekerek, forveti Bobo-Gökhan Güleç’ten oluşturması bekleniyor.

Diyarbakır
Ramazan
Göksel
Sedloski
Stavrevski
Sinan
Jupi
Cumhur
İlyas
Burhan
Muhammed Ali
Maznov

Beşiktaş
Murat
Mustafa
İbrahim T.
Koray
İbrahim Ü.
Ali Güneş
Kleberson
Tümer
Okan
Gökhan G.
Bobo

Stat: Atatürk
Saat: 20.00
Yayın: Lig TV

Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Timur Direkler


haydi hayirlisi bakalim

KAYNAK fanatik.com.tr

Konu odin tarafından (10-02-2006 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir..
odin Ofline