Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2009, 17:51   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bakkal'dan Beşiktaş'a övgü

Bakkal'dan Beşiktaş'a övgü

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ), Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Futbol Antrenörlüğü Bölümü öğrencileri, Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ı "Yılın Teknik Direktörü" seçti. CBÜ'de düzenlenen törende ödülünü BESYO Müdürü Prof.Dr. Metin Sayın'dan alan Bakkal, cumartesi günkü rakipleri Beşiktaş'a övgü yağdırdı.
Beşiktaş'ın kendisini şampiyonluğa hazırlamış bir takım olduğunu dile getiren Mesut Bakkal, "Güzel bir ekip oluşturmuşlar. Beraber sevinmeyi, beraber üzülmeyi biliyorlar. Özellikle forvet hattı çok etkili. Ancak benim takımım da rahat, genç ve koşmayı seviyor. Şu anki antrenmanlarımızda bile inanılmaz bir coşku, inanılmaz bir keyif var. Bu keyif maça olumlu da yansıyabilir, olumuz da. Türk futbolcusunun böyle dönemlerde gevşeme olabilir. Eğer Denizlispor bu maçı kazanırsa, futbolcular meslek yaşamlarında unutamayacakları ve her fırsatta anlatacakları bir olay gerçekleştirmiş olurlar" dedi.
Düşme potasındaki Denizlispor'un dümenine geçtikten sonra 15 maçta 23 puan alarak takımını son haftaya düşme korkusundan uzak girmesini sağlayan Mesut Bakkal, mesleki konularda şu değerlendirmeyi yaptı:
"İyi yönetimi ve sistemi olan bir kulüp başarısız bir teknik adamı en çok bir yıl taşır. Eğer kulüp iyi yönetilmiyorsa, transfer bütçesi yeterli değilse, kaliteli futbolcu alamıyorsa, teknik direktörün yapacağı fazla bir şey yoktur. `Böyle bir kulüpte neden çalışıyorsunuz?' diye soracaksınız. Çünkü teknik adam çalışmak zorunda. Teknik adamlar şapkadan tavşan çıkarmıyorlar. Bu işte kulüp yönetimi çok önemli. Türkiye'de istikrardan, uzun vadeli çalışmadan bahsediyorsunuz. Beş yıllık mukavele yapsanız ne olur? Önemli olan sisteminize inanan kişilerle beraber yola devam etmek."


28.05.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla