taraftarların kötü tezahürat ve saha olayları gibi taşkınlıklarına her zaman karşı olmuşumdur ve bunu defalarca kez dile getirmişimdir, bu bağlamda da verilen cezayı haklı buluyorum ama şunu da sormadan geçemiyorum pek değerli federasyon ve özellikle mhk'ya: tamam biz cezamızı çekeriz o sorun değil de sizin pek değerli hakemlerinizin çok kolay maçları bile katletme noktasına getirmesine yapacağınız yaptırımlar neler acaba, bunları da basına açıklasanız da bilsek ne güzel olurdu, tamam hakemlerin üzerine çok gidiliyor, hep onlar konuşuyor ve bu performansınızı etkiliyor, belli bir noktaya kadar katılıyorum da bjk-gs maçı kadar düşük tansiyonlu, oyuncuların oldukça iyi niyetli olduğu, sabri dışında saha içi gerginlik yaratan oyuncunun olmadığı bir derbide bile bir sürü can alıcı hata yapılıyorsa ve maç çığırından çıkarılıyorsa şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz lazım, hep bana hep bana olmuyor, az laf çok iş, hakemlerimizin seviyesini anlatmamıza gerek yok sanırım, neyse boşa konuştuğumun farkındayım... |