Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 04:06   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Sözümü unutmadım'

Galatasaray derbisi öncesinde gol atacağını iddia eden Holosko, borcunu Denizli´de ödeyeceğini söyledi: Gol atacağım demiştim, sözümü unutmadım. Denizli´yi boş geçmeyeceğim.



Beşiktaş’ın tüm kritik maçlarında sahneye çıkan Filip Holosko, attığı gollerle Siyah-Beyazlı takıma hayat vermiş ve bu sezonki başarıda önemli rol oynamıştı. İnönü Stadı’ndaki Galatasaray derbisi öncesinde FANATİK’e iddialı açıklamalarda bulunan Slovak futbolcu, “Golümü atacağım ve kızım Sophia’nın emziğiyle sevineceğim. Şampiyonluğu eşim ve küçük kızımla birlikte kutlayacağım” demişti. Holosko zorlu derbide rakip fileleri havalandıramasa da, Beşiktaş Yusuf ile Bobo’nun golleriyle zafere ulaştı ve son haftaya lider girdi.

Daha önce atmıştı

Galatasaray karşısında stres yüklendiklerini belirten Holosko, “Yakaladığım şansları değerlendiremedim ve gol atamadım. Ancak sözümü unutmuş değilim. Sezonun son maçı Denizli’de ve ben mutlaka rakip fileleri havalandıracağım. Sözünün arkasındayım” diye konuştu. Geçen sezonki Denizli maçında başarılı bir görüntü çizen Filip Holosko, 1 gol atıp, 1 asist yapmış ve galibiyette önemli pay sahibi olmuştu.


Holosko bu sezon ne yaptı!
Maç Dakika Gol Asist Süper Lig
29 1853 9 5 Türkiye Kupası
9 594 4 1 Avrupa Kupası
4 337 1 -
Toplam:42 2784 14 6
__________________
Click the image to open in full size.

Konu Cagla tarafından (29-05-2009 Saat 08:47 ) değiştirilmiştir..
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla