Konu: Yanıyor!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 04:11   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yanıyor!

Süper Lig'de kritik 90 dakikaların oynanmasına 1 gün kala, düşme potasındaki takımlarda son dakika...



BURASI ANTALYA
Özdilek’ten oyunculara terapi

Ankaragücü ile kader maçına çıkacak Antalyaspor’da, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor... Teknik direktör Mehmet Özdilek de, stresli olan futbolcularını antrenmanlarda rahatlatmaya çalışıyor, öğrencilerine adeta terapi uyguluyor. Genç isimlerden kurulu bir takım olduklarını söyleyen Özdilek, “Ankaragücü’nü yenip, ligde kalacağımıza inanıyorum ancak stres bizi bitirir. Bu yüzden futbolcularımın maça rahat çıkması lazım” dedi.
BURASI KONYA
Fahri Tatan krizi sürüyor

Düşme korkusunu çok yakından hisseden Konyaspor’da, Fahri Tatan krizi devam ediyor... İki gündür idmanlara katılmayan genç oyuncuya, Yeşil-Beyazlı yönetimin çok ağır ceza vereceği öğrenildi. Kulüp idarecilerinin, futbolcunun idmana gelmemesini noter vasıtasıyla tespit ettirdiği belirtilirken, futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçının ardından Fahri’nin Konya’ya dönmediğini söyledi. Çimen, “Fahri’nin böylesine sıkıntılı bir dönemde arkadaşlarını yalnız bırakması, sportmenliğe aykırı” dedi.
BURASI ANKARA
Gençlerbirliği’nin korkusu yok

Süper Lig’de düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Gençlerbirliği, stres yaşamıyor. Diğer rakiplerine göre önemli bir avantaja sahip olduklarını belirten Başkent ekibinin teknik patronu Samet Aybaba, Kayserispor’u yeneceklerini iddia etti. Aybaba, “Küme düşme şansımız mucizelere bağlı ama biz kendi işimizi, kendimiz bitirmek istiyoruz. Kayseri’yi devirip, ligi 3 puanla bitirmek amacındayız” diye konuştu.
Saycan Sayım
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla