Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 18:11   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kezman İstenilmiyor

Click the image to open in full size.
Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilerek Paris Saint Germain takımına kiralanan Mateja Kezman, Fransa'da da istenmeyen adam konumunda.
Fransız takımıyla yolları ayırmak üzere olan Paul Le Guen, L'Equipe gazetesine Kezman ve Makelele ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
Le Guen, "Kezman'ın takıma transfer konusunu hiç konuşmadık. Alain Roche beni İstanbul'dan aradı ve transferden bahsetti. İstemediğim halde Kezman takımıma dahil edildi. Bu şekilde transfere sonuna kadar karşıyım ben" dedi.
Transferi gerçekleştiren Rocher'i de eleştiren Le Guen, yanlış adımlar atmasının kendisini de zor duruma soktuğunu ifade etti.
Makelele ile de sorunlar yaşandığını söyleyen tecrübeli teknik adam, 35 yaşında bir futbolcuyla 4 senelik mukavele yapılmasının mantıksız olduğunu sözlerine ekledi. Le Guen, "Herkesin takımında görmek istediği bir oyuncu; fakat 35 yaşında. İstemediğim yönünde dedikodular da yapıldı. Ben takıma katılmasına karşı değildim; sadece yaşlı bir oyuncuya 4 senelik mukavele yapılmaz" dedi. Tecrübeli hocanın Galatasaray ile temasta olduğu da gündemi meşgul etmeye devam ediyor.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla