Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 19:23   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zafer Yelen Trabzon'da!

Zafer Yelen Trabzon'da!

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak kulübü Hansa Rostock'la yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç tarafından karşılanan Zafer Yelen'le her konuda anlaşma sağlandığı ve resmi transfer sezonunun başlamasıyla birlikte futbolcuya imza attırılacağı öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sona erdiği için bonservisi elinde olan Zafer, bu kez bordo - mavili formayı giymek istediğini söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç'da, Zafer Yelen'le anlaştıklarını belirterek, "Çok küçük pürüzler var onları görüşüp gidereceğiz. Trabzon'a geldiğine göre bu transfer biter" dedi.
Bu arada Zafer Yelen, geçtiğimiz sezon başında da Trabzon'a gelmiş ancak iki kulüp arasında anlaşma sağlanamadığı için tekrar Hansa Rostock'a geri dönmüştü. Öte yandan Zafer Yelen'in yarın akşam oynanacak Trabzonspor - Fenerbahçe maçını da izleyeceği öğrenildi.


29.05.2009
Kaynak : DHA
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline   Alıntı ile Cevapla