Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-05-2009, 23:44   #6
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KanKokusu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
monaco'yla final oynamış seni veya beni ilgilendirimi ? ben sadece beşiktaştaki futboluna bakarım. ya ne kadar saçma konuşuosun.. kariyerli adam getirip başarısıs olmakmı daha mantıklı... yoksa adam gibi ortasaha ( ernst, Guinti, Karhan ) gibi oyunu çift yönüyle oynayan adam alıpta başarılı olmak..
iyide senin algilamanda bi sorun var sanirim avrupada ne yapmislar dedin bizde sana adamin ne yaptigini soyledik senin mantigindan bakarsak bu takimn tamamini yollamak lazim o zaman ama sizin derdiniz belirli adamlarla cisseyi gonderirsek sampiyonlar ligi sampiyonumu olacaginizi dusunuyorsunuz anlamadimki kaldiki ben cisse gitmesinde demiyorum zaten ama takim dediginiz sizin dediginiz gibi boyaci kupune sok cikar al sana muhtesem takim olmuyor zamanla oluyor sampiyon kadroyu tutup yarisini yollayacaksin ondan sonra onumuzdeki 4 sezon neden sampiyon olamiyor bu takim diye bekleyeceksin avrupada basari isteniyorsa saglikli duzgun ve uzun vadede buyuk bir calisma gerekli takima senin dedigin gibi cisse gitsin o gelsinle olmaz bu isler