Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2009, 00:29   #7
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dikiş tutturamadı doğru abi, ama yine de bi umut var bence, yaşı da biraz var ama tecrübeli lazım zaten artık, öyle ciddi bi sakatlığı yoksa böyle bir oyuncuyu kaçırmamak lazım, aşı tutarsa da rahat rahat izleriz maçlarımızı işte, 10 numara olur valla...Yönetim konusunda da haklısın ama Ernst'ten sonra biraz olsun umutlandım ben abi, ihtimal vermiyordum onu alacaklarına ama aldılar, yine öyle umuyorum....
iyide onur bu adamlar ernstten 1 2 gomlek fazla adamlar bence alinmazlar demiyorum ama bizim yonetim alamaz diyorum sadece alirsada dunyanin parasini verirler o yuzden bilemiyorum yani ernstle maniche yi falan karistirmayalim isim olarak birnbirine dunya futbolunda piyasasi olan adamlar bunlar ama hayali bile guzel bir kadro benim icin dun 3 tane futbolcu getirdiler bize gazeteler ulfaluji riesee gudjonsen turk olarakta topuz soyle bi kadro kuracaksin

ekrem sivok ulfaluji riese

holosko topuz ernst tello

gusjonsen bobo

bu cl icin

ekrem toraman ulfaluji riese

topuz ernst tello

holosko nobre gudjonsen

holosko bobo form durumlarina gore oynarlar buda turkiye ligi icin nasil kadrolar ama

Konu once_biz_vardik1903 tarafından (30-05-2009 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla