Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 12:32   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Kartal'ın 2.Pascal'ı ve Frederic Piquionne

Click the image to open in full size.Beşiktaş önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladı. 15 kişilik ekiple Afrika'yı taramaya hazırlanan Tigana'nın forvet için düşündüğü isim ise şimdiden belli: St.Etienne'li Pascal Feindouno.

Bu sezon aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan ve taraftarlarını üzen Beşiktaş, önümüzdeki yıl için çalışmalara başladı. Özellikle yurt dışı transferlerinde başarı oranını yükseltmek ve maliyeti azaltmak için büyük çaba gösteren siyah-beyazlılar, bu yaz eskiye oranla çok daha sistematik çalışacak. Jean Tigana, yönetime vermek üzere kapsamlı bir rapor hazırladı. Fransa'da faaliyet gösteren ve tüm Afrika'daki oyuncuları yakından takip eden 15 yetenek avcısıyla birlikte hareket edecek olan Tigana, böylelikle adaylarını fiyatları yükselmeden transfer edecek.


FORVETTE ADAYLAR BELLİ
Fransız teknik adam, Türkiye'deki en iyi yabancıların Beşiktaş'ta olmasını istiyor.
Tigana raporunda yönetime 3 mevkiide sorunu bulunduğunu ve bu bölgelere mutlaka transfer istediğini söyledi. Bu mevkiiler Tigana'nın öncelik sırasına göre; ön libero, defansın göbeği ve forvet. Ön libero ve defans için kapsamlı bir araştırmaya girilecek. Forvet için ise iki aday şimdiden belli: St.Etienne'in yıldız oyuncuları Pascal Feindouno ve Frederic Piquionne. Özellikle Feinduono'nun takıma büyük katkı sağlayacağını düşünen Tigana, bu oyuncuyu yakın takibe aldı. Geçen yıl St.Etienne forması altında 36 maçta 13 gol atan Feindouno, gol noktaları dışında da çok etkili bir isim. Kanatları kullanmayı ve arkadaşlarına gol pozisyonları hazırlamayı seven Gineli oyuncu 25 yaşında. Bu oyuncunun alternatifi de aynı takımdan Piquionne.


Kaynak:Sabah



Click the image to open in full size.
Frédéric Piquionne
Doğum T: 08.12.1978
Yaş:27
Boy:1,88
Mevkii:Forvet
Takım:St.Etienne
Değer:5.250.000
Ülke:Fransa

Click the image to open in full size.
Pascal Feindouno
Doğum T: 27.02.1981
Yaş:25
Boy:1,76
Mevkii:Ortasaha-Forvet
Takım:St.Etienne
Değeri:4.500.000
Ülke:Gine
disappear Ofline