Beşiktaş dün  kendi işini kendisi gördü. Denizli'yi deplasmanda yenen siyah-beyazlılar 6 yıl  sonra 
mutlu sona ulaştılar.  Tüm Beşiktaşlılar'a hayırlı olsun. İyi günde kötü günde, yönetimiyle, teknik  kadrosuyla, futbolcusuyla ve vefakar taraftarıyla şampiyonluğa başkoydular. Ve  sonunda da hak edilen mutluluğa ulaştılar. Sezon başında Ertuğrul Sağlam ile         

başlayıp,  Mustafa Denizli ile yollarına devam ettiler. Bir takım nasıl olunur cümle aleme  gösterdiler. Hem de iki kupa alarak büyük bir başarıya imza attılar. Gönül  dolusu tebrikler. Demirören yönetiminin çok yanlış transferler yaptı diye  eleştirilmesi, devre arasında Ernst ve Yusuf transferiyle bir nebze  çürütülmüştü.   
Dedikleri bir bir gerçekleşti 
 Denizli Hoca  kahin gibi tarihler vererek bu takıma güvenilmesi gerektiğini çok önceden zaten  açıklamıştı. Dünkü maça gelince... 'Yenmiyorsan yenilmiyeceksin' der gibi  başladı Beşiktaş. Ernst ve Cisse ile fedakar Tello'yla orta sahayı rakibin  sahasına yıkan Beşiktaş, önce Holosko ile sonra da İbrahim Toraman'la bulduğu  iki güzel golle sonuca giderken, 
milyonlarca Beşiktaş  taraftarının gönlünde taht kurdular. Bu maçta iyi kötü ayrımı yapmak yanlış  olur. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Çifte kupalı şampiyonu ben de  tebrik ediyorum ve selamlıyorum.  
Recep Çetin