Alıntı:
| eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
nerden biliyosun yapmicagını !! sanki bizim futbolcular para için oynamıyor. 2002 dünya kupasını madem bu kadar iyi hatırlıyosun, baraj maçında irlanda ile oynadıgımız maçtan sonra prim olarak vaad edilen mercedes jipler verilmediğinde ortalıgı karıştıran aurellio muydu.!! geç gelen primlerden sonra kazan kaldıran yine aurellio ydu sanıyorum.!!! benim aurellio yu sevdiğim veya savundugumu sanmayın,canı cehenneme eziklerde oynadıgı için!! ama adama önyargıyla yaklasıp haksızlık ediyosunuz!! adam 5 senedir ülkemizde oynuyor!! hangi ********liğini gördünüz , ne saygısızlıgını gördünüz!! adam gelmiş ülkemize adabıyla oynuyor ve formanın hakkını da veriyor!! bunu ülke meselesi haline getirmeye gerek yok..!!! |
ya biz anatamiyoruz yada siz anamiyotsunuz!!! ya biz aurelionun türk vatandasi oldunu karsi degiliz... sadece bizim sanli TÜRK MILLI TAKIMIMIZDA ne isi var!!!!!!! Milli takimlar kendi milletinde kurulu olmali.. o kadar genc var can atiyorlar bende dahil bir gün Milli takimda oynamak icin.. ellin brezilyalisini nasil oynatirsin... böyke sey olmaz.. bu sey bütün yabanci futboluclar icinde gecerli..nobre olsada istemezdin.. utanc verici gercetken.. simid hele bi oynasin görürünüz.. kac futbolcu daha öyle yapmak isdicek sonra olmayacak. kiyamet kopacak.. Milli takimin farki ne diye soriyorum simid onayliyanlara?!!! hemen bari klup takimlari gibi olsun 5-6 yabanci futbolcularla nasil olur...?!!