Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 14:12   #1
5 i K T A S
вℓα¢кєαgℓє

5 i K T A S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon8 Antalya'da Beşiktaş düşmanlığı !!

Bitiş düdüğünden sonra 6yıllık özlemin acısını çıkarmak için çoluk çocuklarıyla meydanlara,konvoylara koşan Beşiktaşlılara bazı antalyaspor taraftarları geceyi zehir etti.işten gece 1 de çıktığım için telefonla haberleştim eş dostla.samimi arkadaşlarımdan biri 2 kız arkadaşıyla bayraklarla gezerken,şöför koltuğunun yanında ki camdan içeri kaya parçası büyüklüğünde taş fırlatmışlar,kızın allahtan reflexleri kuvvetliymiş kafayı eğmiş, arkadaşın kulaklarından kan fışkırırken, polislerde gezmeseydiniz diye tepki göstermiş birde. antalyanın birçok yerinde insanların arabalarına saldırıldı,meydanda eğlenmek isteyen çoluklu çocuklu ailelere taşla sopyala saldırıldı.ambulanslar cirit attı.
gece iş çıkışı o sinirle yakalarız 1-2 tane diye ava çıktık ,ama saat geç olmuştu.
sözün özü :lig de kaldığı halde, insanların sevinçlerine limon sıkan bu ş.refsizlerin amacı ne,hadi bursa ,bağdat caddesi gibi yerler neysede , neden antalya.bir zamanlar herkezin 2.takımıyken niye bu hale geldik.bu yaşananlardan sonra sinirden şamp.luğuda yaşayamadım.paylaşmak istedim