Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2009, 23:08   #1
nötr35
Banned
 
nötr35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
işte futbolcularımızın yorumları...

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig’de 2008-2009 sezonunu Denizlispor’u 2 - 1 yenerek şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta büyük bir coşku hakim!..

İşte siyah beyazlı futbolcuların şampiyonluk sonrası ilk sözleri!..

YUSUF:
Anlatılacak bir şey yok. Herkese teşekkür ediyorum. Tüm Beşiktaşlılara armağan olsun. Mustafa Hoca da bir ilke imza attı ve büyük hoca olduğunu yine kanıtladı. Beni buraya aldıran Yıldırım Başkan’a ve hocam çok teşekkür ediyorum.

İBRAHİM TORAMAN:
Bu sene bunu hakettiğiğmizi düşünüyorum. çok istiyorduk şampiyonluğu. Bu sene bizim için çok iyi geçti. Kötü başladık ama çok iyi bitirdik. Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun.

HAKAN:
Bu sene hak ettiklerimiz i aldık. çok iyi mücadele ettik. Hem kupada hem de ligde inandık. İlk yarı sonunda 6.’ydık ama inancımızı yitirmedik ve iki kupayı da aldık.

TELLO:
çok mutluyum. çpk iyi bir sezon geçirdik. Burada gerçek şampiyon biziz. Burada başardık ve şimdi İstanbul’da bunu kutlayacağız. çok mutluyum.

SIVOK:
Bu 4. şampiyonluğum. 3 kez Sparta’da kazandım ama buradaki dubleyle kıyaslamak imkansız. çünkü burada taraftar inanılmaz. 6. bitirdiğimiz ilk yarının sonunda bile bize inandılar.

GöKHAN ZAN:
Ne söyleyebilirim. çok mutluyuz. Bu güzelliği bize yaşatan hocamıza özellikle çok teşekkür ediyoruz. Hiç kolay değildi. çok eleştirildi ama hiç vazgeçmedi. Taraftarımıza armağan olsun.

NOBRE:
çifte şampiyonluğun tadı bir değişik oldu bizim için. Ben oynadığım takımlara faydalı olduğumu düşünüyorum. F.Bahçe’de 2 lig, Beşiktaş’ta ise 1 lig, 2 kupa ve 1 Süper Kupa kazandım. Şimdi lig biti ve şimdi eğlence zamanı.

DELGADO:
çok mutluyuz. İki kupayı da hak ederek kazandık. Başımızda çok değerli bir hocamız var. Takımı ayağa kaldırdı. Bu kupa, Türkiye Kupası’ndan daha önemli çünkü bizi Şampiyonlar Ligi’ne götürüyor.

BOBO:
Ben çok mutluyum. çok zor oldu lig. Son haftada şampiyon belli oldu. Her geçen hafta daha da zorlaştı ama hedefimiz şampiyonluktu ve bu hedefe ulaştı. Ben tek bir kişiye hediye edemem şampiyonluğu. Taraftarımız, eşlerimiz ve bizimle çalışanlar var. Ben herkese hediye ediyorum
__________________
Click the image to open in full size.
nötr35 Ofline   Alıntı ile Cevapla