Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 15:46   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ancelotti Chelsea'da !

Click the image to open in full size.
Ada devi Chelsea'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Milan'ın dün yollarını ayırdığını belirttiği Carlo Ancelotti beklendiği gibi İngiliz kulübünün başına geçti.

Konu ile ilgili resmi açıklama sabah saatlerinde Chelsea kulübünden geldi; "Carlo Ancelotti Chelsea'nin yeni teknik direktörüdür. Sözleşmesi 1 Temmuz 2009'da başlayacaktır." Ada kulübü sözleşmesinin süresi konusunda bir açıklama yapmadı.

"HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ" Sezon sonunda sözleşmesi biten Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink'in yerine getirilen Ancelotti, Chelsea TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin kendisi için dünyadaki en önemli turnuvası olduğunu belirterek, bu kupayı Chelsea'nin müzesine göndermek istediğini ifade etti. 6 yılda 5 kez yarı final oynayan Chelsea'yi başarılı bulduğunu söyleyen İtalyan çalıştırıcı, ''Şimdi ihtiyacımız olan şey kazanmak'' dedi.

Öte yandan, İngilizce'sini geliştirmeye çalıştığını belirten Ancelotti, ''Yeni sezon başladığında daha iyi konuşuyor olacağım. Futbolcularla İngilizce konuşmak isterim'' diye konuştu. AC Milan, 49 yaşındaki teknik adam ile 2'şer kez Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper kupası, 1'er kez de Dünya Kulüpler, İtalya ve İtalya Süper kupasını kaldırmış, İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Seri A) ise bir şampiyonluk elde etmişti. Chelsea'de bu sezon Brezilyalı teknik adam Luiz Felipe Scolari ile sezon ortasında yaşanan ayrılıktan sonra göreve Rusya Milli Takımı teknik direktörü Guus Hiddink getirilmiş ve Hiddink Chelsea'ye önceki gün FA Kupası'nı kulübe kazandırarak veda etmişti.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla