Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-06-2009, 15:48   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bremen'de Coskulu Karsılama

Click the image to open in full size.
Almanya'nın başkenti Berlin'de oynadıkları Almanya Kupası finalinde Bayer 04 Leverkusen'i Mesut Özil'in attığı tek golle 1-0 yenerek kupayı alan Werder Bremenli futbolcular, Bremen'e dönüşlerinde büyük bir coşkuyla karşılandılar.

Özel bir trenle Bremen tren istasyonuna gelen takım yöneticileri ve oyuncular, buradan üstü açık araçlarla konvoy eşliğinde kent merkezindeki belediye sarayında geçtiler.
Yönetici ve oyuncular burada kentin altın defterini imzalayarak Bremen Eyaleti Başbakanı ve Belediye Başkanı Jens Böhrnsen tarafından karşılandılar.
Böhrnsen burada yaptığı konuşmada, ''Kentimizin elçileri olarak sizlere Almanya Kupası'nı Bremen'e getirerek kentimize bayram havası yaşattığınız için çok teşekkür ediyorum'' dedi.
''Kahramanımız'' şeklinde sloganlarla karşılanan Mesut da maçın kaderini belirleyen golü attığı için çok sevinçli olduğunu belirterek, ''Futbol takım işidir. Önemli olan maçı kazanmamızdı. UEFA Kupası'nda hayal kırıklığına uğrattığımız camia ve taraftarlarımızı, Almanya Kupası'nı kazanarak sevindirdiğimiz için de mutluyuz'' şeklinde konuştu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla